Balogh Levente rengeteget dolgozott azért, hogy felépítse a világhírű cégét, a Szentkirályit. Ám a sikerrel egy kellemetlen dolog is együttjárt.

Balogh Levente a januárban induló Cápák között ötödik évada apropóján adott interjút a Blikknek, amiben elárulta, úgy érzi, nem töltött elég időt gyerekeivel a karrierje miatt.

Amikor a lányok kicsik voltak, egyfolytában keményen dolgoztam azért, hogy fel tudjam építeni a cégbirodalmat. Úgy érzem, nem tudtam elég időt tölteni a lányaimmal.

“Bár szinte mindig el voltam foglalva, azért arra figyeltem, hogy a hétvégente együtt legyünk és közös élményeket szerezzünk. Mindig szerveztem nekik valami programot, például sokat bicikliztünk együtt és jártunk Vidám Parkba” – mesélte a milliárdos, akinek tavaly nyáron, 52 éves korában született meg negyedik gyermeke.

Levikére most sokkal több időm van, jobban oda tudok rá figyelni. Ugyanúgy szeretem, mint a lányaimat, de igyekszem vele kicsit következetesebb lenni, mert utólag belátom, lehettem volna a lányokkal is szigorúbb.

“Mostani fejjel szerintem jobb apa lettem. Utólag azt gondolom, hogy nem jó túl fiatalon gyereket vállalni. Minél korosabb az ember, annál jobban fel tud készülni a gyermekei nevelésére, és biztosabb körülményeket teremteni a számukra” – tette hozzá. 

Az üzletember legidősebb lánya, a 27 éves Szimóna – aki az Ázsia Expresszben szerepelt –, egyébként azt mondta, pozitív emlékeket ápol a gyerekkorából.

Nagyon türelmes volt velem, ő tanított meg például biciklizni. Mindig ott volt, ha szükségünk volt rá, és ez a mai napig így van. Bár már felnőtt vagyok, így is nagyon sokat találkozunk, és napi szinten beszélünk.

“Pszichológusnak tanulok, de szeretnék majd én is egy saját márkát létrehozni, és ebben már most rengeteget segít a tanácsaival. Szorosabb a kapcsolatunk, mint valaha” – magyarázta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet