Baranyi Lászlót komoly baleset érte, miután egy próbára igyekezvén hatalmasat esett.

Baranyi Lászlót az Az unoka című filmben alakított szerep után kereste meg egy külföldi rendező egy készülő film miatt. Ennek a filmnek a forgatására tartva azonban elbotlott, és nagyon esett, írjaBlikk.

Az arcomat próbáltam a kezemben lévő aktatáskával védeni, de a szemüvegem így is betört és felcsúszott a homlokomra, a fejemből pedig ömlött a vér

– emlékezett vissza a színész. A stábtagok azonnal mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították. “A fejem betört, de más csontom nem sérült, a ball vállam viszont alaposan zúzódott, az egész karom lila volt. Még aznap hazaengedtek, de sokat kellett pihennem, és egy ideig fel volt kötve a karom Szerencsére a sérüléseknek már nyoma sincs, de a vállam még mindig nagyon fáj, nem tudom a karom teljesen felemelni. Minden reggel tornáztatom, bízom benne, hogy nemsokára újra a régi lesz” – tette hozzá.

De a szerencsétlenségeknek itt még nem volt vége, egy héttel később felesége szenvedett el balesetet egy baráti kerti partin.

Valahogy megcsúszott, és szegénykém rosszul esett. Ez hat hete történt, és azóta már kutya baja, de néhány hétig mind a ketten sérülten feküdtünk itthon.

“A helyi önkormányzat azonban nagyon kedves volt, és küldött nekünk egy ápolót, aki mindenben segített nekünk, és azóta is hetente kétszer jár hozzánk” – magyarázta Baranyi. 

A baleset következményeként a színész visszamondta a szerepet, pedig a rendező fenntartotta volna neki. “Vérzik a szívem érte. Jött néhány felkérés az utóbbi időben, de bevallom, a baleset után félek bármit is elvállalni, pedig a szívem vágyna rá.”

Kilencvenhárom éves koromig meg se kottyant az idős kor, de amióta 2021-ben elkaptam a covidot, és életemben először kórházba kerültem tizenhat napra, elhagyott az erőm

– vallotta be, hozzátéve, hogy “akkor újra kellett tanulnom járni, azóta is bizonytalannak érzem a lábaimat és az egyensúlyom”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet