Egy juhász beíratta a birkáit az iskolába, mert nem volt elég diák

Az Alpok az a hely, ahol bármi megtörténhet? Még olyan trash dolgok is, minthogy birkákat írattattak be a diákok közé egy iskolába.

A Crets-en-Belledonne található francia falu iskolájába íratta be bárányait a diákok közé egy juhász. Összesen tizenöt bárány ült az iskolapadba.

bárányok iskolában francia juhász bárányok
Bárányok az iskola előtt, akik diákok mellé kerültek / Fotó: BBC

A történet onnan indult, hogy az iskolában 266-ról 261-re esett a diákok száma. Ezt nem tudta tétlenül nézni Michel Girerd juhász.

Egy 61 éves egyetemi professzor drog előállítását tanította a diákjainak

A vád szerint nem csak MDMA előállítását tanította diákjainak egy japán egyetemi tanár. A 61 éves professzor az 5F-QUPIC nevű dizájnerdrog előállítását is megmutatta a hallgatóknak. Tatsunori Iwamura, a Matsuyama Gyógyszertudományi Egyetem tanára a bűnét elismerte, írja a . A hatóságoknak magyarázatként azt mondta, “oktató” jelleggel vezette be a fiatalokat a drogelőállítás művészetébe.

Mit tehetett volna, mint beírratta a diákok közé tizenöt bárányát. A jószágokat az iskola elé hajtotta.

https://twitter.com/valentineletess/status/1125792961579630593

Azt gondolnád, unatkozott, ugye? Pedig nagyon is tenni akart a faluért! Ha az osztályban nincs meg a megfelelő létszám, a szabályoknak megfelelően meg kell szüntetni azt. A falu polgármestere szerint ez teljes képtelenség, nem tehetik meg, hiszen a “bárányok beiktatásával már minden rendben van”, írja a BBC. Mint elmondta, a rendszert nem érdekli, hogy az osztály egyik része birkákból áll.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból