Vajon csak barátként gondol rád a másik, vagy esetleg többről van szó részéről?

A barátaink a hozzánk legközelebb álló emberek közé tartoznak. Aztán egyszer csak rádöbbenünk, hogy beleszerettünk valamelyikükbe, és azon aggódhatunk, vajon kölcsönös-e az érzés. Máskor meg ők szeretnek belénk. Segítünk eldönteni, hogy mindig tudd, hányadán is állnak veled a barátaid.

Segítségnyújtás

Barát Segítség
Fotó: Bright Side

A barátok mindig a segítségünkre sietnek, ez nem kérdés. De ha a barátnőjét, a munkáját, a haverjait hagyja éppen ott csak azért, hogy neked segítsen, akkor valószínűleg többet érez a barátságnál.

Ajándékok

Barát Ajándékok
Fotó: Bright Side

A barátaink gyakran meglephetnek minket kisebb ajándékokkal különösebb ok nélkül is. Aki szerelmes, az viszont olyan drága ajándékkal szeretne lenyűgözni, amire mindig is vágytál.

Vásárlás

Barát Vásárlás
Fotó: Bright Side

Ha egy srác hajlandó egész nap vásárolgatni veled, akkor nagy valószínűséggel így kíván biztosítani a kitartásáról. A barátok mindig szólnak, ha már nem bírják tovább.

Más pasik

Barát Más Pasik
Fotó: Bright Side

A barátok mindig melletted állnak, ha bajban vagy, de elfogulatlanul ítélik meg a helyzetet. Aki szeret, az mindig a te pártodon áll.

Túlzott figyelem

Barát Túl Sok Figyelem
Fotó: Bright Side

A barátainknak is megvannak a maguk barátai rajtunk kívül, akikre szintén szeretnének időt szánni. Aki viszont többet szeretne tőled, keresni fogja a lehetőséget, hogyan tölthet el minél több időt a társaságodban.

Bocsánatkérés

Barát Bocsánat
Fotó: Bright Side

A jószándékú emberek bocsánatot kérnek, ha megbántottak minket. A szerelmes pedig térden állva esedezik a bocsánatunkért, nehogy elveszítse a bizalmunkat.

Így viselkednek részegen

Barát Részeg
Fotó: Bright Side

Alkoholos állapotban minden könnyebbnek tűnik. A titkos imádód is könnyen kifecsegheti a titkát.

Kapcsolat más nőkkel

Barát Más Nők
Fotó: Bright Side

Aki érted rajong, az nem fog azért az ötletért, ha össze akarod hozni egy barátnőddel, akivel szerinted összeillene.

A partneredhez való viszonyulása

Barát Párodról

Ha valaki mindig a jelenlegi párod rossz tulajdonságait emlegeti, akkor jó eséllyel a helyébe akar lépni.

Memória

Barát Memória
Fotó: Bright Side

Bárki elfelejtheti a sztorikat, amiket meséltél. De nem az, aki titokban téged imád! Ő emlékezni fog az összes nyári táboros kalandodra.

Köszönjük, BrightSide!

További hasonló cikkek olvashatók a ContextUs Élet+Stílus rovatában!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.