Három, egymástól távoli zenekar áll egy színpadra, a The Scarlet, a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) és a The Medley’s, hogy megmutassák a közös nevezőjüket: mekkora bulit is tudnak csinálni egy könnyed nyáreste.

Hirdetés

A 6. születésnapját ünneplő The Scarlet keltapunkját szállította már Ausztria, Svájc, Csehország és Németország klubjaiba is, ezúttal a Trackben pedig új daluk, a Sail Eternally debütál élőben, amihez lyricvideót is készítenek.

The Scarlet zenekar

Az erőteljes gitárhangzással megfűszerezett szilaj, folkos dallamok, a kalózos témájú, olykor pimasz szövegek és az intenzív performansz mellett egy különleges műsorral is készülnek, ugyanis ezen a koncerten búcsúzik el a közönségtől Seres Juli, a zenekar fuvolása. A buli után irány a stúdió, ahol új anyagukon dolgoznak majd.

THE SCARLET – Heroes Of Our Future (Official Video)

Check out the video for ‘Heroes Of Out Future’ by The Scarlet off the upcoming album ‘Hardfolk Shanties’! Get the album on: Spotify: https://open.spotify.com/album/3Kr5T0Z0c8edEhMib0QBmy iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/hardfolk-shanties/id1224082478 Deezer: http://www.deezer.com/album/39521871 Google Play: https://play.google.com/store/music/album/The_Scarlet_Hardfolk_Shanties?id=Bxlb2kqvhrkpurxzflgbdxx3wzu&hl=en Follow The Scarlet! Facebook: https://www.facebook.com/thescarletofficial/ Instagram: https://www.instagram.com/thescarletofficial/ Spotify: https://play.spotify.com/artist/2V7YCGgLTKbESl55wWV2lJ www.thescarlet.hu Music & lyrics: Dániel Fekete-Szűcs © 2017 Author’s Edition

Az este második fellépője az SZ4P lesz, akiktől nem idegen a folk-punk vonal, korábban játszottak már a Paddy and the Rats-szel is. Fishing után, Művészetek Völgye előtt elhozzák az ős-SZ4P hangulatot vadiúj dalokkal fűszerezve.

10+1. szülinapját ünnepli az SZ4P rockkal-vonóval

A zenekar alig egy hete új dallal jelentkezett, a Londonba péknek klipjét Tóth Evelin Judit agyalta ki, illetve rendezte, rögzítette és vágta is. A videó sztorija visszakanyarodik a zenekar tízéves Mézeskenyér című klipjéhez, így szép keretet ad a zenekar eddigi munkásságának ezen a kerek tizenegyes évfordulón, és természetesen ez is elhangzik majd október 5-én.

Autentikus gumipank Budapestről; sűrű szövegek, laza dallamok, 3 rész buli, 2 rész politika, 1 rész hülyülés! Ne hagyjátok ki, az őszi lemezbemutatóig nem lesz más pesti hangos koncert.

SZ4P – Londonba péknek

Hallgasd meg élőben február 9-én itt: https://www.facebook.com/events/345174832882757/ Rendező, operatőr: Tóth Evelin Judit Utómunka: Tóth Evelin Judit, Csóré Zoltán Hang: Riversound studio, Práznek Tamás A klip az NKA támogatásával jött létre.

Az estét a 2011-ben Budapesten alakult The Medley’s nyitja majd. A medley elnevezés zenei egyvelegre utal. A banda hatékonyan és tudatosan játszik változatos műfajokkal. Dalaikkal és színpadi műsoraikkal magabiztosan uralják a közönség hangulatát.

The Medleys – Láthatsz Még [Official Video]

The Medley’s – Láthatsz Még official video Rendező – operatőr – vágó: Gacsal Zsolt (Frames) Rendezőasszisztens: Hudetz Kinga Fővilágosító – fényelés: Farkas Áron Werk videó: Tóth Balázs Helyszín: Sidelight Photo Studio Táncosok: Szatai Lúcia, Kránitz Roxi, Lengyel Domokos (Flow táncstúdió) Styling and branding: Peleskey Zsuzsa Zene: Magos Bálint Szöveg: Pauer Gellért A szám a Bajnalex stúdióban készült.

Zenéiket hullámzó emberi érzelmek mentén komponálják. Látványos színpadi show és erősen szuggesszív atmoszféra jellemzi őket.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. július 11., csütörtök, 18 óra

Helyszín: Barba Negra Track, Budapest

Jegyár: Elővételben 1. 499 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Hirdetés