Nézem Film A Dunkirk sztárja, Barry Keoghan is csatlakozhat a Marvel...

A Dunkirk sztárja, Barry Keoghan is csatlakozhat a Marvel Örökkévalók filmjéhez

Promóció

Barry Keoghan, a Dunkirk és a Csernobil fiatal ír színésze csatlakozik az új Marvel-szuperprodukcióhoz, az Örökkévalókhoz, írja a Collider.

Promóció
- Advertisement -

Az HBO Csernobil sorozatának nemzetközi sikere után az ír színész Barry Keoghan tárgyalásokat folytat, hogy csatlakozzon a Marvel, sztárokkal megtűzdelt Örökkévalók című produkciójának szereplőgárdájához.

Barry Keoghan csatlakozhat a Marvel-univerzumhoz / Fotó: Time Out

A Kőgazdag ázsiaiak sztárja Gemma Chan szintén csatlakozott a képregényfilm sztárcsapatához, Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek, Lauren Ridloff, Don Lee, Lia McHugh és Brian Tyree Henry mellett.

Keoghan szerepe még nem ismeretes és az sem világos, hogy Gemma Chan a Marvel kapitányban is játszott Minn-Erva szerepében tér-e majd vissza vagy pedig egy teljesen más karaktert alakít ugyanabban a filmes univerzumban. Egyelőre a Marvel sem válaszolta meg a kérdést.

Gemma Chan (középben) a Marvel kapitányban / Fotó: CherryPicks

Az új Marvel-film rendezést Chloe Zhao végzi Matthew és Ryan Firpo forgatókönyve alapján, a produceri teendőket pedig Kevin Feige látja el. A film az 1976-os Jack Kirby képregénye alapján készül, amelyben a Földön élő halhatatlan lények, az örökkévalók alakítják az emberiség történelmét és civilizációját.

Keanu Reeves csatlakozhat a Marvel Univerzumhoz

Az újabb John Wick-film után érthető, hogy a Marvel szeretné színészei között tudni Keanu Reeves-t. Kevin Feige elárulta, már régóta próbálják becserkészni a Mátrix sztárját, csaknem minden film készítése előtt beszélnek vele. Még nem sikerült megállapodni, de Feige elmondása alapján nagyon szeretnék megtalálni a módot az együttműködésre.

Barry Keoghan szépen építi karrierjét, mióta szerepelt Christopher Nolan Dunkirk című filmjében. Láthattuk az Egy szent szarvas meggyilkolása című thrillerben, az Amerikai állatok pedig a tavalyi év egyik legjobb filmje volt.

Az ír színész feltűnt a váratlan sikert elért Csernobil sorozat két epizódjában,

illetve szerepelni fog az Y: The Last Man című posztapokaliptikus sorozatban is. A Disney 2020. november 6-ra tűzte ki az Örökkévalók premierdátumát.

Promóció
ForrásCollider
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3