Nézem Film A Dunkirk sztárja, Barry Keoghan is csatlakozhat a Marvel...

A Dunkirk sztárja, Barry Keoghan is csatlakozhat a Marvel Örökkévalók filmjéhez

Promóció

Barry Keoghan, a Dunkirk és a Csernobil fiatal ír színésze csatlakozik az új Marvel-szuperprodukcióhoz, az Örökkévalókhoz, írja a Collider.

Promóció

Az HBO Csernobil sorozatának nemzetközi sikere után az ír színész Barry Keoghan tárgyalásokat folytat, hogy csatlakozzon a Marvel, sztárokkal megtűzdelt Örökkévalók című produkciójának szereplőgárdájához.

Barry Keoghan csatlakozhat a Marvel-univerzumhoz / Fotó: Time Out

A Kőgazdag ázsiaiak sztárja Gemma Chan szintén csatlakozott a képregényfilm sztárcsapatához, Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek, Lauren Ridloff, Don Lee, Lia McHugh és Brian Tyree Henry mellett.

Keoghan szerepe még nem ismeretes és az sem világos, hogy Gemma Chan a Marvel kapitányban is játszott Minn-Erva szerepében tér-e majd vissza vagy pedig egy teljesen más karaktert alakít ugyanabban a filmes univerzumban. Egyelőre a Marvel sem válaszolta meg a kérdést.

Gemma Chan (középben) a Marvel kapitányban / Fotó: CherryPicks

Az új Marvel-film rendezést Chloe Zhao végzi Matthew és Ryan Firpo forgatókönyve alapján, a produceri teendőket pedig Kevin Feige látja el. A film az 1976-os Jack Kirby képregénye alapján készül, amelyben a Földön élő halhatatlan lények, az örökkévalók alakítják az emberiség történelmét és civilizációját.

Keanu Reeves csatlakozhat a Marvel Univerzumhoz

Az újabb John Wick-film után érthető, hogy a Marvel szeretné színészei között tudni Keanu Reeves-t. Kevin Feige elárulta, már régóta próbálják becserkészni a Mátrix sztárját, csaknem minden film készítése előtt beszélnek vele. Még nem sikerült megállapodni, de Feige elmondása alapján nagyon szeretnék megtalálni a módot az együttműködésre.

Barry Keoghan szépen építi karrierjét, mióta szerepelt Christopher Nolan Dunkirk című filmjében. Láthattuk az Egy szent szarvas meggyilkolása című thrillerben, az Amerikai állatok pedig a tavalyi év egyik legjobb filmje volt.

Az ír színész feltűnt a váratlan sikert elért Csernobil sorozat két epizódjában,

illetve szerepelni fog az Y: The Last Man című posztapokaliptikus sorozatban is. A Disney 2020. november 6-ra tűzte ki az Örökkévalók premierdátumát.

ForrásCollider
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3