Bár a közelmúltban nem járt más országban, mégis koronavírus-fertőzött lett Barta Sylvia, a TV2 meteorológusa.

Fel sem merült, hogy elkaphatja

“Ízületi fájdalmaim és lá­zam volt, eleinte azt hittem, megfázás vagy influenza. Nem voltam külföldön, nem járok nagy társaságba, egészségesen élünk a családommal. Fel sem merült, hogy elkaphatom” – mondta Barta Sylvia a Bors .

Barta Sylvia Koronavirus Tv2 Meteorologus
Barta Sylvia / Fotó: Tv2

Ám miután gyanakodni kezdett, felhívta a háziorvosát, majd tesztnek vetette alá magát, amelynek eredménye pozitív lett.

Az 50 éves műsorvezető vasárnap értesítette betegségéről a munkahelyét, egyelőre nem tudja, mikor láthatják a nézők újra a képernyőn.

Három hete van karanténban

“Most már több mint há­rom hete nem jártam embe­rek között, szigorú karanténba vonultam. És ez még így is lesz. Szerencsére minden segítsé­get megkapok a nagyszerű or­vosoktól, biztonságban érzem magam. A legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik” – mondta a kétgyermekes meteorológus.

Negatív lett Hosszú Katinka koronavírustesztje – ContextUs

A Magyar Úszó Szövetség közleményt adott ki, amelyben tájékoztattak, hogy a magyar úszóválogatott kilenc tagjáról is kiderült, elkapta a koronavírust, köztük Kapás Boglárka, Horváth Dávid és Kozma Dominik is. Azt nem tudni, ennek következtében, de Hosszú Katinka is elvégeztetett tesztet, amely negatív lett, írja a Nemzeti Sport.

Néhány napja Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes úszóról derült ki, hogy koronavírus-fertőzött. A 26 éves sportoló az első magyar sportoló, aki igazoltan megfertőződött a vírussal. Azóta többen is elkapták, a mai napon Bohus Richárd, akivel együtt tízen fertőzöttek a magyar úszóválogatottban.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet