Bata Adrienn, azaz Barbee komoly betegségben szenved. Az énekesnő a közösségi oldalán számolt be arról, mennyire rosszul végződött számára a 2021-es év és hogyan indul neki az újévnek. 

Szédüléshez hasonló érzéssel indult

Bata Adrienn, Barbee eleinte nem gondolta, hogy bármi komoly probléma lehet, hiszen a tünetek elég mindennapinak számítottak. Szédülés, gyengeség, bármi, amit okozhat akár front vagy vérnyomás-ingadozás is.

Aztán egy hete, szerdán a laptopom előtt ülve hirtelen 180 fokban beforgott a szoba, rendesen kapaszkodnom kellett percekig, mert hiába ültem, azt hittem lefordulok a székről 

– mesélte posztjában az énekesnő.

Barbee bizakodva tekintett az új esztendőre, tele volt tervekkel, fogadalmakkal, de sajnos a nem várt betegség miatt sok mindent át kell értékelnie. 

Sokkoló diagnózis

Barbee miután elment orvoshoz, meghökkentő diagnózist kapott az orvostól: BPPV, azaz jóindulatú helyzeti szédülés betegségben szenved. Ezt bármilyen más betegség vagy rossz mozdulat kiválthatja és a fülben lévő kis “kristályok” elmozdulása okozza, melyek ha rossz helyen vannak, rendellenességről küldenek jelet az agynak, ami szédüléssel válaszol.

Jött a pánik, sírás, telefon a férjemnek, azonnal gyere haza, félek. Délután házirovos, fül-orr gégész, neurológus. Gyógymód nincs, tüneti gyógyszer van, torna van, egészséged életmód, meg a többi

– magyarázta az énekesnő.
Az énekesnő napjai szédüléssel telnek, de igyekszik pozitív lenni. Próbálkozik töltekezni, mert sajnos az idei évre tervezett céljait egyelőre félre kellett tennie. Jelenleg nagyon sok energiát kap párjától és követőitől, reméli, hogy a betegség ellenére teljes életet tud élni.

Mint arról beszámoltunk, Tóth Andi énekesnő is egy nehéz éven van túl és ő is Instagramon szólt követőihez. Összegezte a 2021-es évét, a negatív kommentelőket pedig elküldte melegebb éghajlatra.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet