Nézem Film Batman karanténban: Robert Pattinson is elkapta a koronavírust

Batman karanténban: Robert Pattinson is elkapta a koronavírust

Promóció

Alig pár napja kezdődött újra a The Batman forgatása, amikor kiderült, hogy a főszereplő Robert Pattinson megfertőződött.

Másodjára is leállt a Batman forgatása

Promóció
- Advertisement -

Alig néhány nappal az első előzetes megjelenése és a forgatás újrakezdése után rossz hírt kapott a Batman-film stábja. A címszereplő, Robert Pattinson koronavírus-tesztje pozitív lett, ezért a tavaszi általános forgatási stop után ismét le kellett állítani a munkálatokat a London környéki stúdióban.

Robert Pattinson / Fotó: AFP / Getty Images

Talán nem véletlen, hogy éppen a címszereplőről derült ki, hogy elkapta a vírust, hiszen Angliában az újraindult forgatásokon a főszereplők egészségi állapotát különösen szigorúan ellenőrzik.

A Batman-film stábjának egyik tagjának pozitív eredményt hozott a Covid-19-tesztje. A protokoll szerint karanténba került, és a forgatás ideiglenesen szünetel

– a gyártó Warner Bros. közleményében nem kívánta megnevezni, hogy a stábból ki fertőződött meg.

No Title

No Description

A Vanity Fair egy hitelesnek mondható forrás révén megbizonyosodott róla, hogy éppen Batman, azaz Pattinson az érintett. A sztár képviselője még nem reagált a lap megkeresésére.

Michael Keaton újra magára öltheti a denevérjelmezt

Michael Keaton tárgyalásokat folytat a DC-moziuniverzummal, hogy közel három évtized után Batman szerepében láthassuk viszont. A The Wrap információjára hivatkozva azt írja a The Guardian , hogy a 68 éves színész és a DC-moziuniverzum közötti tárgyalások kezdeti szakaszban járnak. Keaton az 1992-es Batman visszatér után ismét eljátszhatja a legendás szerepet.

A Batman-film forgatása is már korábban, márciusban abbamaradt egyszer, amikor a koronavírus-járvány első hulláma elérte az Európát és az Egyesült Államokat, ahol minden forgatást beszüntettek a szigorú karantén idejére.

Egy gyilkosságsorozat elkövetőjét kell elkapnia

A Matt Reeves (A majmok bolygója) irányításával készülő filmben Batman már két éve osztja az igazságot, és ezúttal egy hátborzongató gyilkosságsorozat tettesét igyekszik leleplezni. Az ügy megoldása során feltűnik Rébusz (Paul Dano), Selina Kyle (Zoë Kravitz), még mielőtt Macskanővé változott volna. Colin Farrell játssza Oswald Cobblepotot, vagyis a Pingvint, James Gordon rendőrkapitányt Jeffrey Wright alakítja. Bruce Wayne hű komornyikjának szerepében Andy Serkist láthatjuk, a gengszter Carmine Falconét John Turturro személyesíti meg.

Mire számíthatnak a mozik és a filmipar a koronavírust követően?

A koronavírus-járvány a kulturális élet történéseit is lefagyasztotta a pandémia idejére, ám úgy tűnik a nyári hőhullámokkal egyre több korlátozás olvad fel. Hamarosan a színpadokon láthatjuk majd Hamletet, ráadásul nem is akárkinek az alakításában. Rudolf Péter a Vígszínház újdonsült igazgatójaként pedig új darabokkal készül. A koronavírus azonban nem tűnik el az életünkből.

„Egy kriminológiai kísérletnek vagyunk tanúi. Batman azt keresi, mit tehet, hogy végre megváltozzon a város. Láthatjuk, hogy módszeresen vezeti, mit tesz éppen, és azt tapasztalja, hogy nem érte el a kívánt hatást. A gyilkosságok folytatódnak, amelyekből Gotham történelme rajzolódik ki. Mindez csak megerősíti azt, amit [Batman] eddig is tudott a városról, aztán egy még korruptabb kép tárul fel előtte” – beszélt a rendező Batman küzdelméről a DC-univerzum rajongói számára rendezett eseményen, ahol bemutatták az első trailert.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#TheBatman 🦇

Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial) által megosztott bejegyzés,

A produkciót a mostani kilátások szerint 2021-ben – június helyett októberben – tervezik bemutatni – persze csak ha a koronavírus is úgy akarja.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3