Baukó Éva keményen beszólt azoknak a hírességeknek, akik mosolyogva pózolnak valamelyik tengerparton, miközben Kelet-Európában háború van.​

A hazai hírességek egy része példamutatóan próbál segíteni az ukránoknak, akik a háború miatt voltak kénytelen elhagyni az otthonaikat. Vajna Tímea nemrég az UNICEF-nek küldött egy tekintélyesebb összeget, hogy azzal támogassa a bajbajutott gyermekeket Ukrajnában.

Miközben a magyar celebek többsége Magyarországon imádkozik és fejezi ki együttérzését az ukránok iránt, vannak, akik problémák nélkül, egy napsütötte tengerparton, békében töltik a vakációjukat.
A közösségi médiában nagyon sok olyan celebről látni fotót, akik külföldön pihennek, és büszkén posztolják ki pózolós képeiket.

Ezek miatt a hírességek miatt akadt ki Baukó Éva, aki ugyancsak a napokban utazott volna el a barátnőjével Zanzibárra, de a kialakult helyzetre való tekintettel úgy döntöttek, itthon maradnak, mert úgy érzik, ebben a helyzetben nem tudnák jól érezni magukat.

Az egykori Való Világ-szereplő a közösségi oldalán osztotta ki a magamutogatós celebeket.

„Amíg Kelet-Európa éppen omlik össze és tízmilliók azon rettegve félnek minden pillanatban, hogy az orszàgaik bele csúsznak egy világháborúba és vége lesz a nyugodt életüknek, emberek 100 ezreinek az otthona került veszélybe, hogy magyarok tömegei állnak a határon menekültként, hogy ne küldjék őket a frontvonalra harcolni” – kezdte Baukó Éva a bejegyzését.
Majd úgy folytatta: “Mindeközben nektek tényleg az a fontos, hogy a picsátokat mutogatva like-okat gyűjtögessetek, azzal hencegve, hogy nektek mennyire kurva sok pénzetek van, miközben mások az életüket féltve menekülnek? Nem szégyellitek a pofátokat, hogy legalább ebben a nehéz időben még hogy ha a tengerparton is vagytok, nem kéne mutogatni és hencegni azzal, hogy ti mekkora kiràlynők vagytok?! 2 picsamutogatás között egy pray for Ukraine?!”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet