A volt reality-szereplő azt írta, ő csak megjósolta, megálmodta, kik nyerik az RTL Magyarország saját gyártású műsorait.

Baukó Éva szerint ő csak megálmodta a végkifejletteket

Mint a ContextUs is beszámolt róla, a volt reality celeb, Baukó Éva szivárogtatásai miatt az RTL Magyarország perre menne.

Baukó a Facebook-oldalán reagált az ügyre két bejegyzésben is. Az elsőben azt írta, úgy ő nem is szivárogtatott, csak “megálmodta”, illetve csak a véleményét írta meg. A bejegyzésben egyébként ekézni az újságírókat, a magyar sajtót is. Baukó szerint a hírportálok tehetnek arról, hogy “az én oldalamra leírt jóslatokat még reklámozzátok is a nagy nyilvánosság előtt”. Hozzátette, ő immáron csak tévénéző, és szeretné, ha békén hagynák őt, évek óta mondogatja is, hogy nem szeretne sem tévéműsorokban, sem újságcikkekben feltűnni.

A második bejegyzésében tömören azt írta, “a sajtó ma úgy viselkedett velem, mintha én lennék Soros György”.

Az RTL Magyarország több műsorát is helyesen spoilerezte

Az RTL Klub reality műsorainak, a Való Világnak és a Celeb vagyok ments ki innennek egykori szereplője, aki később a TV2 képernyőjén bukkant fel, nyilvánosan a Facebookon arról írt korábban, kik nyerik meg az RTL több saját gyártású műsorát, illetve hogyan alakul egyes műsorok befejezése.

Mint a Blikk felidézte, Baukó először a Survivor győztesének nevét árulta el, majd nemrégiben a Nyerő Páros és A Konyhafőnök VIP végkifejlete kapcsán szivárogtatott. Amikor pedig azzal vádolták meg, hogy a konkurens TV2 beépített embere, a Farm VIP-vel kapcsolatban is megszólalt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet