Nézem Film Baz Luhrmann rendező részleteket árult el az Elvis Presley...

Baz Luhrmann rendező részleteket árult el az Elvis Presley életrajzi filmről

Promóció

Baz Luhrmann rendező méltatta az Elvist alakító Austin Butler színészi képességeit és elárulta, miként érintette a stábot Tom Hanks koronavírus-fertőzése.

Már startra kész volt minden

Promóció
- Advertisement -

Sok más hollywoodi produkcióhoz hasonlóan Baz Luhrmann Elvis Presley-ről szóló életrajzi filmje is tovább halad a koronavírus világjárvány alatt is, igaz csak virtuálisan. Viszont ennek a filmnek a leállítása igencsak drámai volt. Hiszen az Elvis menedzserét, Tom Parkert játszó Tom Hanks elkapta a koronavírust, ezért azonnal karanténba kellett vonulnia, írja a Vogue. Néhány óra alatt teljesen leállt a forgatás, az Elvist játszó, a Volt egyszer egy… Hollywoodból ismert, Austin Butler és a Priscillát alakító Olivia DeJonge számára is.

Austin Butler lesz Elvis Presley / Fotó: Consequence of Sound

“Felépítettük a Vegas-i előadótermet, amely később a Hilton lett, és azt a híres jelenetet próbáltuk, amikor Elvis játszott abban a teremben. Elgyakoroltuk a pozíciókat, mindent, leteszteltünk minden apró részletet, Austin, Tom és a teljes stáb rajtra készen állt. Közel voltunk hozzá” – emlékszik vissza Luhrmann az előkészületekre.

Olivia Dejonge Elvis kedvesét alakítja / Fotó: InStyle

Rengeteg rajongó, statiszta előtt kellett volna felvenni a jelenetet, így lehetetlen lett volna betartani a szociális távolságtartási előírásokat, így a stáb nem tudta leforgatni a grandiózus szcénát.

A film bemutatja Elvis életét a kezdetektől

A Las Vegas-i fellépés a ’60-as években játszódik, amely kétség kívül a film csúcspontja lesz. Az életrajzi film viszont bemutatja a Rock&Roll király életének fontosabb állomásait, 13 éves korától kezdve.

Láthatjuk Elvist, amikor Love Me Tender című számával debütál, megelevenedik katonai karrierje és ikonná válásának folyamata.

Priscilla Presley-vel kötött házasságát, majd végül a függőségeit és karrierjének végét is részletezni fogja az alkotás. Az énekes életén keresztül a kulturális élet fejlődése és Amerika ártatlanságának elvesztése is megelevenedik a filmben, a Warner Bros. stúdió szerint.

Elvis Presley Love Me Tender (1956) (Official Video)

Thank you for watching this video.! www.elvis.com Folow us on the Twitter . Like us on the Facebook Enjoy.

A musical jelmeztervezője, az Oscar-díjas Catherine Martin, aki már régóta dolgozik együtt rendező férjével, Baz Luhrmann-nel. A vírushelyzet ellenére Luhrmann igyekszik minden figyelmét a produkcióra fordítani, aminek a várható premierje 2021 év végén lesz.

Steven Spielberg musicalt rendez, ő készíti a West Side Story remake-jét

DeBose a Táncolj, ha tudsz! elnevezésű, táncos televíziós tehetségkutató műsorban tűnt fel. Tony-díjra jelölték a Donna Summer életrajzi musicelben Mary Wilsonként nyújtott alakításáért. Anita szerepe Oscar-díjat hozott Rita Moreno számára az 1961-es filmadaptációban. A West Side Story 1957-ben játszódik New York utcáin, ahol a Jets és a Sharks nevű két rivális banda tagjai között kialakuló szerelmet és feszültséget tárja fel.

A rendező a film főszereplőjéről, Austin Butlerről elismerően nyilatkozott. Luhrmann szerint meg van benne a kellő energia és alázat Elvis megformáláshoz, illetve bízik benne, hogy hamarosan folytatódhat a forgatás és elkészíthetik a filmet.

Promóció
ForrásVogue
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3