Hallgatom Szenzációs videó került elő a klasszikus Beatrice 1980-as, Kisstadion-beli...

Szenzációs videó került elő a klasszikus Beatrice 1980-as, Kisstadion-beli koncertjéről

Promóció

A korai, klasszikus Beatrice zenekart nemigen láthattuk színes felvételen, egészen mostanáig: két hete a bootleg-gyűjtők Szent Grálját, egy 36 perces, professzionális felvételt tettek közkinccsé a klasszikus Beatrice 1980-as, Kisstadionban adott koncertjéről.

Promóció
- Advertisement -

A Lángoló Gitárok dobta be a hírt, hogy előkerült egy csaknem teljes, több kamerával készült, jó minőségű videó a Ricse 1980. szeptember 5-ei koncertjéről.

Beatrice fiatalon, 1980-ban / Fotó: Fortepan / A felvétel 1980. augusztus 23-án készült az óbudai Hajógyári szigeten, a Fekete bárányok koncerten

Nagy Feróék az Omegával és a LGT-vel közös országos turnéjuk utolsó állomásaként adták a Kisstadionban, 1980-ban. A felvételről még ugyanabban az évben Kisstadion ’80 címmel megjelent egy hivatalos, közös koncertlemez. Ennek a 2004-es remaszterizált újrakiadásán már nyolc szám hallható a Beatrice zenekartól.

Megérkezett, amire egész héten vártál: Omega-kiállítás nyílik

Farkas László elmondta, hogy a Gyöngyhajú lány címet viselő művelődés- és rocktörténeti tárlat felidézi az együttes fontos pillanatait az 1962-es alakulástól egészen napjainkig, ugyanakkor képet nyújt a 20. század második felének Magyarországáról is. Nem lehet megállítani drMáriás képzőművészt. Amikor már azt hinnénk, nem lehet tetézni alkotásait, akkor mindig napvilágra kerül egy újabb remek.

Az akkori Nagy Feró-Miklóska Lajos-Lugosi László-Donászy Tibor felállású banda később a buli felvételét koncerteken árusította bootlegként, ha már lemezük nem lehetett.

Donald Trump a Gyöngyhajú lányt énekelve próbálja megállítani a migránskaravánt Botticelli Vénuszának öltözve

Nem lehet megállítani drMáriás képzőművészt. Amikor már azt hinnénk, nem lehet tetézni alkotásait, akkor mindig napvilágra kerül egy újabb remek. Miután nemrég magát Orbán Viktort ábrázolta Jézusként. Nem megfeledkezve előtte a miniszterelnök lányáról, Orbán Ráhelről sem, most az amerikai elnököt állította legújabb drMáriás műalkotása középpontjába.

A koncertvideó nem teljes, a bevezető Szignál, valamint a Jerikó a Kislány Boogie hiányzik róla. A felvétel publikálásáért Hunya Lászlót illeti köszönet.

Beatrice Kisstadion 1980

Sajnos nem a teljes koncertfelvétel, de így is nagy kincs szerintem. Kaptam én is, több kézen ment át. Szóval a babér nem engem illet.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3