Bebe Rexha arra figyelmezteti a rajongóit, hogy most mindenkinek polgári kötelessége, hogy otthon maradjon.

Az énekesnő figyelmeztette rajongóit

Bebe Rexha első kézből tapasztalta meg a koronavírus okozta veszteséget, ezért figyelmeztette rajongóit a szükséges megelőzésről és, hogy tartsák be a hatóságok előírásait, írja a People.

Bebe
Bebe Rehax Énekesnő / Fotó: Frazer Harrison

Az énekesnő tragikus közelségből tapasztalhatta meg a helyzet komolyságát, hiszen egy ismerősét vesztette el a járvány következtében.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez nem egy vicc. Az egyik barátom meghalt a koronavírus következtében, 45 éves volt. Maradjatok otthon és tegyétek, ami a polgári kötelességetek. Kérlek[/perfectpullquote]

– figyelmeztet Rexha. A Meant to be dalszerzője arra kérte Donald Trumpot, hogy függessze fel a számlák és kölcsönök fizetési kötelezettségét, hogy ezzel segítse az amerikaiakat, akik nem tudnak munkába menni.

Több sztár is szól rajongóihoz a járvány kapcsán

Nem Rexha az egyetlen híresség, aki rajongóihoz szólt a járvány idején. Taylor Swift, Lady Gaga és Jennifer Lopez szintén felhívták a figyelmet arra, hogy szüntessék be a társas életüket, ezzel csökkentve a betegség terjedését.

Justin Bieber: Összefogásra van szükség a koronavírus ellen – ContextUs

Bár a világ egy globális járvány kellős közepén van, de a megfelelő beállításért bármit! Március 13-án a Biebers-házaspár, akiket a szabadidőruha-viselés védőszentjeként is tisztelhetünk, egy autómosó babarózsaszín fala előtt szálltak ki az autójukból pózolni. Justin Bieber sapkája éppen illett a háttérhez, egy hosszúujjú Drew-pólót, festékpöttyös hatású szürkés farmert viselt.

Az óvatosság nem alaptalan, hiszen kedd reggelig 4482 koronavírusos esetet tartottak számon Amerikában.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet