Bekamerázták a női mosdót az új James Bond-film, a Bond 25 forgatásán

Egy év múlva, 2020- április 3-án érkezik az új James Bond-film, a Bond 25. Azonban korántsem zökkenőmentes már a forgatást megelőző időszak sem. Most pedig újabb rossz hír a film háza táján.

A Bond 25 egyelőre a forgatási időszakban áll. Eredetileg úgy volt, hogy többek között a Trainspottingot is jegyző Danny Boyle rendezi, azonban kiszállt “alkotói különbségekre” hivatkozva. Így vette át az irányítást Cary Johi Fukunaga, az AZ rendezője, aminek hatására a forgatókönyvet is átdolgozták.

james bond bond 25 james bond 2019 daniel craig
Daniel Craig, a James Bond főszereplője / Fotó:

A főgonosz a Mr. Robotból és a Bohém rapszódiából – amiért idén Oscar-díjat kapott – ismert Rami Malek lesz. De olyan színészeket láthatunk a filmben, mint az Enyedi Ildikóval is együtt dolgozó Léa Seydoux mint Bond-lány, Ralph Fiennes vagy épp Ana de Armas. Sőt, Daniel Craig sprintelés közben leesett és megsérült a forgatáson, így műteni kellett. Szóval nem zökkenőmentes az új James Bond-film.

Rami Malek lesz a 25. James Bond-film gonosztevője

Négy év telt el azóta, hogy James Bond Mexikóváros utcáin üldözte az ellent és egy hátborzongatóan depresszív eredet történtet tárt fel be a Spectre című részben. Most úgy tűnik, az ügynök visszatér, hogy Rami Malek mániákus verziója ellen harcoljon. A film készítői véget vetettek a találgatásoknak és a pletykáknak: nyilvánosságra hozták a legújabb Bond-kaland szereplőgárdáját.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint pedig H. Peter múlt héten őrizetbe került, mert a női mosdóba rejtett kamerákat helyezett el. Egyelőre nem tisztázott, hogy a 49 éves férfi milyen összefüggésben áll a forgatással és a Pinewood Stúdióhoz.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból