Nézem Film Bekamerázták a női mosdót az új James Bond-film, a...

Bekamerázták a női mosdót az új James Bond-film, a Bond 25 forgatásán

Promóció

Egy év múlva, 2020- április 3-án érkezik az új James Bond-film, a Bond 25. Azonban korántsem zökkenőmentes már a forgatást megelőző időszak sem. Most pedig újabb rossz hír a film háza táján.

Promóció
- Advertisement -

A Bond 25 egyelőre a forgatási időszakban áll. Eredetileg úgy volt, hogy többek között a Trainspottingot is jegyző Danny Boyle rendezi, azonban kiszállt “alkotói különbségekre” hivatkozva. Így vette át az irányítást Cary Johi Fukunaga, az AZ rendezője, aminek hatására a forgatókönyvet is átdolgozták.

Daniel Craig, a James Bond főszereplője / Fotó:

A főgonosz a Mr. Robotból és a Bohém rapszódiából – amiért idén Oscar-díjat kapott – ismert Rami Malek lesz. De olyan színészeket láthatunk a filmben, mint az Enyedi Ildikóval is együtt dolgozó Léa Seydoux mint Bond-lány, Ralph Fiennes vagy épp Ana de Armas. Sőt, Daniel Craig sprintelés közben leesett és megsérült a forgatáson, így műteni kellett. Szóval nem zökkenőmentes az új James Bond-film.

Rami Malek lesz a 25. James Bond-film gonosztevője

Négy év telt el azóta, hogy James Bond Mexikóváros utcáin üldözte az ellent és egy hátborzongatóan depresszív eredet történtet tárt fel be a Spectre című részben. Most úgy tűnik, az ügynök visszatér, hogy Rami Malek mániákus verziója ellen harcoljon. A film készítői véget vetettek a találgatásoknak és a pletykáknak: nyilvánosságra hozták a legújabb Bond-kaland szereplőgárdáját.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint pedig H. Peter múlt héten őrizetbe került, mert a női mosdóba rejtett kamerákat helyezett el. Egyelőre nem tisztázott, hogy a 49 éves férfi milyen összefüggésben áll a forgatással és a Pinewood Stúdióhoz.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3