Bella Hadid frizurája lopta el a show-t a Dior 2020 tavaszi-nyári férfiruha-kollekciójának divatbemutatóján és az utána tartott fogadáson.

Bella Hadid is megjelent a Dior divatbemutatóján

Bella Hadid Instagram Dior Divatbemutato
Bella Hadid / Fotó: Corbis / Getty Images

A modell tetőtől talpig feketében jelent meg, vagány, de ugyanakkor elegáns stílusban: a fekete garbója fölé fekete kabátot vett, egy pár fekete nadrágot és természetesen fekete Nike Air Force 1 sportcipőt húzott, és mindössze egy szerény ezüstlánccal dobta fel az öltözékét – írja a Design Taxi.

A 23 éves Hadid szettjében az egyetlen eltérő színű elemet a hosszú, újságpapír-mintás selyemkesztyűk jelentették. A sminkjét mindössze a vastagon alkalmazott szemhéjtus és minimál rúzs alkotta, ami tovább erősítette a vagány összhatást.

No Title

No Description

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Kiderült, hogy műhaj volt

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

A punkrock királynője, Joan Jett stílusában tépettre vágott frufruról azonban utólag kiderült, hogy műhaj volt. A modell ugyanis nem sokkal ezután az Alyx Studio férfidivat-bemutatóján a megszokott, középen elválasztott bubifrizuráját viselte.

Bella HADID so nice with fans @ Paris 17 january 2020 Fashion Week show Christian Dior

Bella HADID so nice with fans @ Paris 17 january 2020 Fashion Week show Christian Dior

Az este műsorvezetői a Dior Homme kreatív igazgatója, Kim Jones és a Dior Homme legújabb nagykövete, Robert Pattinson voltak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk