Bella Hadid átlátszó szettje promózta Tom Ford őszi/téli kollekcióját

Bella Hadid modell, átlátszó ruhában jelent meg a kifutón, a Tom Ford őszi/téli kollekciójának bemutatóján.

A modell húga is fellépett a bemutatón!

Bella Hadid átlátszó, csillogó kristályokkal kirakott ruhája nem csak kebleit fedte fel, hanem csinos  fekete alsóneműjét is.

Bella Hadid vagány frufruval jelent meg a Dior Menswear SS20 divatbemutatóján

Bella Hadid vagány frufruval jelent meg a Dior Menswear SS20 divatbemutatóján Bella Hadid is megjelent a Dior divatbemutatóján A modell tetőtől talpig feketében jelent meg, vagány, de ugyanakkor elegáns stílusban: a fekete garbója fölé fekete kabátot vett, egy pár fekete nadrágot és természetesen fekete Nike Air Force 1 sportcipőt húzott, és mindössze egy szerény ezüstlánccal dobta fel az öltözékét – írja a Design Taxi .

A mély dekoltázzsal ellátott, látványos ruhát csupán két fekete szalag kötötte össze nyak- és deréktájékon.

bella hadid
Bella Hadid / Fotó: Frazer Harrison

A modellhez csatlakozott testvére, Gigi Hadid mellett Kendall Jenner is a kifutón vonult be, ugyancsak ragyogó ruhákban, írja a DesignTaxi.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Kendall Jenner is lenge öltözékben vonult!

Gigi Hadid szintén átlátszó ruhakölteményben sétált végi a kifutón, így huncutul kikandikáltak alóla mellbimbói és fekete fehérneműje is. A fekete csipkéből készült hosszú ujjú ruha, teknősbéka nyakkal és derekán buggyos részekkel volt kiegészítve.

Namilia és a Pornhub szürreális bemutatót hozott a New York-i Divathétre

Namilia és a Pornhub szürreális bemutatót hozott a New York-i Divathétre Billie Eilish és Cardi B. is hordják Ahogy korábban már beszámoltunk róla, február elején lezajlott a divatipar egyik legfontosabb eseménye, a New York-i Divathét. Az egyik legkülönlegesebb eseménynek a PornHub és a Namilia közös divatbemutatója ígérkezett.

Jenner pedig egy látványos csipkeruhát viselt, amely Bella ruhájához hasonlóan két fekete bársonyszalaggal volt megkötve.

A luxe lace evening gown from the TOM FORD AW20 Runway. #TOMFORD #TOMFORDAW20

No Description

A félig nyitott, és átlátszó ruhadarab nem rejtette el a szupermodell fehérneműjét sem, de ő ennek ellenére magabiztos léptekkel sétált a kifutón.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból