Követem Design Bella Hadid ruhájával üzent a párizsi divathét előtt

Bella Hadid ruhájával üzent a párizsi divathét előtt

Promóció

„Nem vagyok senki cicuskája” – Bella Hadid pólójának felirata szerint. És még mit?

Bella Hadid retró stílust idéző cuccokban

Promóció
- Advertisement -

Bella Hadidot a kilencvenes évek stílusát idéző szerelésben fotózták le, és úgy tűnik, a 23 éves szupermodell továbbra is kitart a laza utcai szerelések mellett. A párizsi divathét idejére nővérével, Gigivel és édesanyjukkal, Yolanda Hadiddal a Le Royal Monceau hotelben szálltak meg, hogy aztán belevessék magukat az utolsó 2020-as őszi-téli show-kba. A modell-dinasztiát a február 25-i Dior-bemutató előtt még meglátogatta a francia fővárosban a Mimi Cuttrell, a lányok sztájlisztja is.

/ Fotó: Pierre Suu

Úgy tűnt, mintha Cuttrell direkt azért jött volna, hogy felfrissítse a lányok úti gardróbját. Egy gyűrött pólót vagy viseltes farmert sem látni rajtuk, csak csupa izgalmas, feltörekvő tervezők kezei közül kikerült darabokat!

Bella Hadid átlátszó szettje promózta Tom Ford őszi/téli kollekcióját

Bella Hadid átlátszó szettje promózta Tom Ford őszi/téli kollekcióját A modell húga is fellépett a bemutatón! Bella Hadid átlátszó, csillogó kristályokkal kirakott ruhája nem csak kebleit fedte fel, hanem csinos fekete alsóneműjét is.

Cutrell egyszer azt nyilatkozta a brit Vogue-nak, hogy ugyanolyan műgonddal válogatja a lányok utcai ruháit is, mint azokat, amelyekben a vörös szőnyegen vonulnak végig.

A legmenőbb divatbemutató ugyanis az utcán látható, mégis sokan lenézik

– állítja a divatszakember.

Nem teljesen az, aminek látszik

Bella Hadid magas derekú farmerban, mintás Stüssy márkájú, kapucnis pulóverben és fekete, „Nobody’s pussycat” feliratú pólóban ment a Hôtel Plaza Athénée-ben található Dior Institutba lazítani. A retró ihletésű darabokat gyártó kaliforniai start-up, a 24hr Laundry felsőjét előmosták, hogy úgy nézzen ki, mint egy összement, használt póló. Kb. 16 ezer forintba kerül, és a cég egyik legkeresettebb darabja.

Bella Hadid vagány frufruval jelent meg a Dior Menswear SS20 divatbemutatóján

Bella Hadid vagány frufruval jelent meg a Dior Menswear SS20 divatbemutatóján Bella Hadid is megjelent a Dior divatbemutatóján A modell tetőtől talpig feketében jelent meg, vagány, de ugyanakkor elegáns stílusban: a fekete garbója fölé fekete kabátot vett, egy pár fekete nadrágot és természetesen fekete Nike Air Force 1 sportcipőt húzott, és mindössze egy szerény ezüstlánccal dobta fel az öltözékét – írja a Design Taxi .

A divatiparban dolgozó újságírók között, akik szintén úton vannak több héten át a divathetek alatt, terjedőben van egy trend. Vásárlásellenes, a klasszikus szabású, örök darabok többszöri viselésére, újrahasznosítására biztat: „vásárolj kevesebbet, válassz jól, hordd sokáig”. Hadidéknál viszont, akik minden lépését lesifotósok követik, a február az új trendek jegyében telt, legyen szó akár a kifutón viselt kreációkról, akár a saját ruhatárukról.

Versace Class Prezzzz 🖤 By @gregswalesart 🖤🖤🖤 @VERSACE

547.6k Likes, 1,286 Comments – Bella 🦋 (@bellahadid) on Instagram: “Versace Class Prezzzz 🖤 By @gregswalesart 🖤🖤🖤 @VERSACE”

Az összesen kb. 80 millió követővel rendelkező testvérpárra nagy szüksége van a divatiparnak, hogy felelős szemléletet mutassanak annak a sok fiatal lánynak, akik példaképként tekintenek a Hadid-nővérekre.

Az üzenet a következő: mondj nemet a fast fashionre!

Bella Hadid pólója bár kopottasnak tűnik, felveti a kérdést, hogy akkor miért nem turkálóban vásárol inkább?

Megmutatjuk a Londoni Divathét őszi/téli kollekciójának legjobbjait

A Londoni Divathéten a 2020-as év őszi/téli kollekciót vonultatták fel. divattrenek 2020 tavasz, divat trendek 2020 ősz. ruha

A divathetek ideje rendkívül sűrű, pörgős időszak, az iparági tervezők kreativitásának ünnepe. Úgy tűnik, van remény, hogy elmozdulás történik a hétköznapi stílus felé, mielőtt még mindenki kiég a nagy divatőrületben.

Promóció
ForrásVogue
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3