„Nem vagyok senki cicuskája” – Bella Hadid pólójának felirata szerint. És még mit?

Bella Hadid retró stílust idéző cuccokban

Bella Hadidot a kilencvenes évek stílusát idéző szerelésben fotózták le, és úgy tűnik, a 23 éves szupermodell továbbra is kitart a laza utcai szerelések mellett. A párizsi divathét idejére nővérével, Gigivel és édesanyjukkal, Yolanda Hadiddal a Le Royal Monceau hotelben szálltak meg, hogy aztán belevessék magukat az utolsó 2020-as őszi-téli show-kba. A modell-dinasztiát a február 25-i Dior-bemutató előtt még meglátogatta a francia fővárosban a Mimi Cuttrell, a lányok sztájlisztja is.

Bella Hadid Parizs 2
/ Fotó: Pierre Suu

Úgy tűnt, mintha Cuttrell direkt azért jött volna, hogy felfrissítse a lányok úti gardróbját. Egy gyűrött pólót vagy viseltes farmert sem látni rajtuk, csak csupa izgalmas, feltörekvő tervezők kezei közül kikerült darabokat!

Bella Hadid átlátszó szettje promózta Tom Ford őszi/téli kollekcióját

Bella Hadid átlátszó szettje promózta Tom Ford őszi/téli kollekcióját A modell húga is fellépett a bemutatón! Bella Hadid átlátszó, csillogó kristályokkal kirakott ruhája nem csak kebleit fedte fel, hanem csinos fekete alsóneműjét is.

Cutrell egyszer azt nyilatkozta a brit Vogue-nak, hogy ugyanolyan műgonddal válogatja a lányok utcai ruháit is, mint azokat, amelyekben a vörös szőnyegen vonulnak végig.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A legmenőbb divatbemutató ugyanis az utcán látható, mégis sokan lenézik[/perfectpullquote]

– állítja a divatszakember.

Nem teljesen az, aminek látszik

Bella Hadid magas derekú farmerban, mintás Stüssy márkájú, kapucnis pulóverben és fekete, „Nobody’s pussycat” feliratú pólóban ment a Hôtel Plaza Athénée-ben található Dior Institutba lazítani. A retró ihletésű darabokat gyártó kaliforniai start-up, a 24hr Laundry felsőjét előmosták, hogy úgy nézzen ki, mint egy összement, használt póló. Kb. 16 ezer forintba kerül, és a cég egyik legkeresettebb darabja.

Bella Hadid vagány frufruval jelent meg a Dior Menswear SS20 divatbemutatóján

Bella Hadid vagány frufruval jelent meg a Dior Menswear SS20 divatbemutatóján Bella Hadid is megjelent a Dior divatbemutatóján A modell tetőtől talpig feketében jelent meg, vagány, de ugyanakkor elegáns stílusban: a fekete garbója fölé fekete kabátot vett, egy pár fekete nadrágot és természetesen fekete Nike Air Force 1 sportcipőt húzott, és mindössze egy szerény ezüstlánccal dobta fel az öltözékét – írja a Design Taxi .

A divatiparban dolgozó újságírók között, akik szintén úton vannak több héten át a divathetek alatt, terjedőben van egy trend. Vásárlásellenes, a klasszikus szabású, örök darabok többszöri viselésére, újrahasznosítására biztat: „vásárolj kevesebbet, válassz jól, hordd sokáig”. Hadidéknál viszont, akik minden lépését lesifotósok követik, a február az új trendek jegyében telt, legyen szó akár a kifutón viselt kreációkról, akár a saját ruhatárukról.

Повторюсь!!!Очень интересный и очень захватывающий сезон нас ждёт впереди,потому что интерес к фигурному катанию растёт не по дням,а по часам!И это очень здорово!!!!!

No Description

Az összesen kb. 80 millió követővel rendelkező testvérpárra nagy szüksége van a divatiparnak, hogy felelős szemléletet mutassanak annak a sok fiatal lánynak, akik példaképként tekintenek a Hadid-nővérekre.

Az üzenet a következő: mondj nemet a fast fashionre!

Bella Hadid pólója bár kopottasnak tűnik, felveti a kérdést, hogy akkor miért nem turkálóban vásárol inkább?

Megmutatjuk a Londoni Divathét őszi/téli kollekciójának legjobbjait

A Londoni Divathéten a 2020-as év őszi/téli kollekciót vonultatták fel. divattrenek 2020 tavasz, divat trendek 2020 ősz. ruha

A divathetek ideje rendkívül sűrű, pörgős időszak, az iparági tervezők kreativitásának ünnepe. Úgy tűnik, van remény, hogy elmozdulás történik a hétköznapi stílus felé, mielőtt még mindenki kiég a nagy divatőrületben.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet