Követem Élet + Stílus Bella Thorne színésznőt szexmunkások kritizálták az OnlyFans oldalon tett...

Bella Thorne színésznőt szexmunkások kritizálták az OnlyFans oldalon tett változtatásáért

Promóció

Az OnlyFans közösségi oldal tranzakciós limitet vezetett be, amely ellen Bella Thorne is tiltakozását fejezte ki.

Tranzakciós korlátozást vezetett be a platform

Promóció
- Advertisement -

Az OnlyFans közösségi oldal bevezetett tranzakciós korlátot a felhasználók biztonsága és túlköltekezése miatt. A platform azt is kijelentette, hogy az intézkedést nem Bella Thorne posztja inspirálta, amely a borravalók korlátozásáról szólt, írja a Dazed. Az oldal leginkább alkotók számára fenntartott platform, de ahogyan más – főleg Instagramon – közösségi oldalon, az OnlyFans-en is több felhasználó a testéből él. Az Instragram és a szóban forgó oldal közt az a legnagyobb különbség, hogy utóbbinál fizetni kell azért, hogy a követett felhasználók tartalmait láthassuk.

/ Fotó: Bella Thorne hivatalos Instagram-oldala

Bella Thorne és a DeAnna Lorraine republikánus politikus által kritizált, Cardi B is csatlakozott az OnlyFans platformhoz, amely megerősítette, hogy a 22 éves színésznő megdöntötte az egy nap alatt legtöbbet keresők rekordját 1 millió dollárral.

A színésznő reagált a vádakra

Számos szexmunkás és alkotó viszont bírálta a platform döntését, hiszen bevételeik nagy része az applikációról származik. Thorne-t azzal is megvádolták, hogy a szexmunkások farvizén próbált népszerűséget szerezni, nem törődve azzal, hogy gyakran stigmatizálják őket.

Nem gondolt bele, hogy mi is valódi emberek vagyunk és a szexmunka is egy létező munka. Átverte az embereket azzal, hogy terjesztette azt a veszélyes és tisztességtelen sztereotípiát, hogy a szexmunkások csalók

– magyarázza Erika Heidewald szexmunkás.

A szexmunkások emberi bemutatása – Blowin’ Up

Stephanie Wang-Breal dokumentumfilmje tartózkodik a sztereotípiáktól. Nehéz társadalmi problémát mutat be, amelyhez nem lehet elég érzékenyen nyúlni. Azok a nők, akik nehéz sorból kezdik életüket, gyakran szexmunkásként végzik. A kiszolgáltatott helyzet rengeteg veszélyhelyt rejt, de a legrosszabb mégis az, hogy szinte senki nem védi őket.

“Fel akartam hívni a figyelmet a weboldalra, hiszen ha minél több ember van rajta, annál nagyobb az esély rá, hogy ne történjen stigmatizálódás” – reagált a vádakra a színésznő.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3