Ben Affleck belekeveredhet felesége szeretőjének gyilkossági ügyébe

Ben Affleck és Ana De Armas tárgyalásokat folytatnak a Deep Water című erotikus thriller kapcsán, írja a Variety.

A film a New Regency és a Fox égisze alatt készül, a rendezői feladatokat pedig Adrian Lyne látja el. A Deep water sztárjai a Szárnyas fejvadász 2049-ből ismert Ana De Armas és Ben Affleck lehetnek, ha a tárgyalások eredményesnek bizonyulnak velük.

Ben Affleck Deep Water
Ben Affleck Erotikus Thrillerben Szerepelne / Fotó: Variety

A produkció akár már novemberben elindulhat, amennyiben a megállapodások megszületnek addig.

A thriller egy 1957-es Patricia Highsmith által írt azonos című regény alapján készül, amelynek filmre adaptálást Zach Helm és Sam Levinson forgatókönyvírók végzik.

A thrillerből egy kisvárosi, egymástól elhidegült házaspár történetét ismerhetjük meg. A feleség szeretőket tarthat, amíg el nem hagyja a családot. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor a férje belekeveredik az egyik szerető gyilkossági ügyébe.

Ana De Armas Deep Water
Ana De Armas Igazi Szexragadozó Lesz A Deep Water Című Thrillerben / Fotó: British Gq

Affleck következő filmszereplése a The Way back című filmben várható, a jövő évben. Az alkotásban egy középiskolai kosárlabda edzőt alakít. A filmet A könyvelő rendezője, Gavin O’Connor készíti, így ez már a második közös mozija lesz Affleck-kel.

via GIPHY

Ana De Armas a Szárnyas fejvadász 2049 filmmel futott be. Hamarosan ő lesz Marilyn Monroe a Netflix által készülő Blonde című műben. A színésznő a 25. Bond filmben is szerepel, tehát szépen halad a sztárság felé vezető úton.

Erotikus trillerben játszik a szívműtétéből visszatérő Mick Jagger

Egy erotikus neo-noir thrillerben láthatjuk játszani a szívműtétjéből éppenhogy felépülő, de újra koncertező Mick Jagger rocklegendát, írja az . A szívműtéte után úgy tűnik, Mick Jagger teljesen rendbe jött, és a The Rolling Stones végre belevághat az elhalasztott No Filter koncertturnéba. Chicagó ban már fel is léptek.

A Deep water rendezője, Adrian Lyne számára nem ismeretlen terep az erotikus thrillerek műfaja. Ő rendezte a 9 és fél hét, a Végzetes vonzerő és a Flashdance című filmeket, amelyek szintén nem nélkülözték a forróbb jeleneteket. A rendező legutolsó filmje A hűtlen Oscar-jelölést hozott Diane Lane színésznő számára.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk