Követem Events Off-Broadway musicalje dalaival érkezik Ben Caplan & The Casual...

Off-Broadway musicalje dalaival érkezik Ben Caplan & The Casual Smokers

Promóció

Szemében izzó őrület, tüdejében annyi erő, hogy falakat renget és zenekarával pillanatokon belül bennünket is megfertőz ezzel az ördöngös kabaré hangulattal. Ben Caplan és zenekara, a The Casual Smokers május 28-án visszatér a Dürer Kertbe.

Promóció
- Advertisement -

Ben Caplan hatalmas sörényével, szakállával és a szemében izzó őrülettel már önmagában is figyelmet kíván. Hát még ha kinyitja a száját! Zengő, bariton éneke a füledbe kúszik, és, mint valami bűbáj, megbabonáz énekével és teátrális gesztusaival. Ő a karizmatikus prondmester, aki klezmer ihletettségű zenéjével és sokszínű zenekarával járja a világot. A jelenlévőknek a koncerje mindig felejthetetlen élmény.

Az ember a szakáll mögött – – ContextUs

A Ben Caplan & The Casual Smokers egy nagyon profi, szórakoztató és energikus koncertet adott tegnap a Dürer Kertben teltház előtt. A koncert a nyitószámtól (Birds With Broken Wings) a záróakkordként elhangzó Strangerig végig erős intenzitással pörgött, ugyanakkor megvoltak a kellemes, leülős részek is – és még a What A Wonderful World is elhangzott a visszatapsolás után.

A kanadai zenész és zenekara 2016-ban már egyszer telt házas koncertet adott a Dürer Kertben. Akkor második, Birds With Broken Wings lemezével turnézott. Majd hazatérte után egy új musicalben kezdett játszani.

A színház számára nem újdonság, ezúttal 10 év után vállalt ismét szerepet.

Az Old Stock: A Refugee Love Story egyik szerzőjeként visszarepít bennünket 1908-ba a kanadai Halifax-ba. A koncert-színház hibrid pedig a bevándorlás, a veszteség, a sötétség, a szerelem, a szex és Isten témáit vizsgálja.

Ben Caplan a tavalyi koncerten, a Dürer Kertben / Fotó: Pozsonyi Roland

Az Old Stock: A Refugee Love Story díjnyertes musical az Edinburgh Fringe Festivalon szerepelt először külföldön. Év elején pedig már az Off-Broadway-en is sikereket aratott. Most azonban Caplan a színházi világot hátrahagyva ismét útra kel. Ezúttal az Old Stock dalait hozza el a klubokba is és bár bársony függöny és díszletek nem lesznek, ha Caplanen múlik a vastaps ezúttal sem marad el május 28-án a Dürer Kertben.

#web | #facebook | #instagram | #spotify

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. május 28., 20 óra

Helyszín: Dürer Kert, Budapest

Jegyár: Elővételben 3. 500 forint, Helyszínen 4. 000 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3