Januárban érkezik az HBO és a Channel 4 filmje a Brexitről. Egy kopaszodó Benedict Cumberbatch bújik a távozás mellett érvelő Dominic Cummings bőrébe.

A Brexit címet viselő filmet Toby Haynes rendezi. A brit televíziós rendező nevéhez kötődik a Black Mirror Star Trek-tematikájú epizódja is.

Brexit-ügyi minisztérium: nincs megszabott határidő a megállapodás elérésére

A tárca szerda éjjeli közleményének előzményeként a londoni alsóház Brexit-ügyi bizottságának elnöke, az ellenzéki Munkáspártot képviselői Hilary Benn levélben kérte a minisztérium vezetőjét, Dominic Raabot, hogy jelenjen meg a Brexit-folyamatról szóló következő meghallgatáson a parlamenti testület előtt.

Egyelőre nem tudni, hogy mennyire fog állást foglalni.

Az mindenesetre árulkodó, hogy Cumberbatch az EU-ban maradás mellett kampányolt.

Cummings meghatározó szerepet játszott a távozás melletti kampányban. A megjelent trailer alapján a film Cummings idegengyűlöletére, technológiahasználatára és az emberek félrevezetésére fókuszál majd.

Brexit (2019) | Official Trailer | HBO

Everyone knows who won. Not everyone knows how. Brexit premieres January 19, 2019 on HBO. #Brexit Subscribe to the HBO YouTube Channel: https://goo.gl/wtFYd7…

A trailer alapján a filmben az Egyesült Királyság egykori külügyminisztere, Boris Johnson is szerepel majd. London ex-polgármestere szintén a kilépés mellett kampányolt.

A Brexit január 19-én érkezik a képernyőkre, írja a Dazeddigital.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk