Bennfentes infót árult el a Harry Potter írónője Hermione-ról

Hermione Granger az egyik kedvenced a Harry Potter könyvekből? Remélhetőleg jól tudod róla, hogy kell kiejteni a nevét.

Újra Harry Potter-lázban égnek a muglik, ugyanis hamarosan bemutatják a Legendás állatok és megfigyelésük második részét a mozikban, sőt, még idén három Harry Potter tematikájú könyv is megjelenik.

Giphy 2 1
Hermione Így Örülhetett Legbelül, Amikor Viktor Krum Nem Tudta Kiejteni A Nevét / Forrás: Giphy

 

A HP könyveket és filmeket rajongók milliói olvassák és nézik újra, épp emiatt pedig újabb és újabb elméletek születnek, amelyeket az interneten sokan meg is osztanak.

Göthe Salmander kalandjai a Pokemon Go-val – Kritika

A ’90-es évek gyermekei bizton állíthatom, hogy a premier napjáig hátralévő időt visszafelé számolva várták, hogy mozikba kerüljön a Legendás állatok és megfigyelésük című film, amely ismét visszarepít minket Harry Potter mágikus univerzumába. Ugyan egy teljesen más koncepciójú filmről beszélünk, az úgynevezett We are the Harry Potter generation- hatás nem maradt el.

A minap egy olyan elméletet osztott meg a Twitteren egy Harry Potter-rajongó, amely annyira igaz, hogy még a könyv szerzője, J.K. Rowling is válaszolt rá, ami azért elég nagy szó.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az olvasó szerint Viktor Krum nem véletlenül, csak a humor kedvéért mondta rosszul Hermione nevét, hanem azért, hogy Hermione kijavíthassa, ezáltal pedig minden olvasóhoz eljuthasson, hogyan is ejtik ki pontosan a boszorkány nevét.[/perfectpullquote]

Victor Krum Her-my-own-nak (“hörmájón) ejti, Hermione pedig pontosít, miszerint úgy hangzik a neve helyesen, hogy Her-my-o-knee (“hörmájóni”).

Az írónő hozzászólt a tweethez, és elárulta, pontosan emiatt tette bele ezt a mondatot.

Valld csak be, te jól ejtetted a nevét eddig is?

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból