Már most látszik.
Bereczki Zoltán az RTL reggeli műsorában beszélt arról, mennyire nem volt egyszerű első helyre tennie az apaságot.
“Azt választottam pár évvel ezelőtt, hogy nagyon szeretnék apuka lenni, és igazából ez az origó – magyarázza Zoli.
“Amikor otthon feladatom van, akkor otthon vagyok, és ez engem nagyon tölt” – tette hozzá.
Nem tagadja, “workalkoholic”, vagyis munkamániásként nehéz volt váltania.
“Nekem ezt egy-másfél évig tanulnom kellett. Ott voltam, csináltam, de úgy igazán megérkezni most sikerült” – mondta.
A műsorvezető, Peller Anna elmesélte, nemrég egy buliban járt Bereczkiékkel, és látta, mekkora apa-lánya szerelem van Zoli és Flóra közt. Ahogy azt is, hogy mekkora a szerelem Bata Éva és férje, Zoli közt, akik órákon át együtt táncoltak. A 46 éves sztár a Mokka vendégeként elárulta, hogy gyermeke nagyon hasonlít rá, és már most érdeklődik a zene világa iránt.

Szeretünk táncolni, szeretjük a gyerekeinket – nevette el magát Zoli, majd arra egy történettel válaszolt, hogy ő vajon pörgős, együttjátszós vagy inkább szigorú apa. “Most nálunk nagy divat lett a diavetítés. Természetesen a két hülye színész meg szokott őrülni, a legkülönbözőbb, legagyamentebb hangszíneken szólalnak meg a karakterek – és ezzel saját magunkat is elszórakoztatjuk” – mondta.

Zoli két és féléves kislánya, Flóra, ha csak egy a betűt is elrontanak, azonnal szól, mert kívülről fújja a meséket. Ebből is látszik, a kicsi örökölte Zoli maximalizmusát. Hogy a 47 éves színész-énekes bírja a tempót, karban kell tartania magát, ezért rendszeresen teniszezik. És persze az étrendje sem mindegy!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet