Bereczki Zoltán elárulta, mi vezetett ahhoz, hogy Szinetár Dórával 13 közös év után elváljanak 2013-ban.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra között úgy tűnt, minden tökéletesen alakul, így mindenkit sokkolt a hír akkoriban, hogy véget ér a házasságuk, írja a Blikk Rúzs. A színész a Paliék Világa by Manna műsorban nyílt meg a válás okairól.

Az én valódi önmagam, meg amit te láttál a színpadon, az a boldog, önfeledt valaki, nem ugyanaz volt, s ez a párosunkra is igaz volt: ez a dolog feszült és feszült, aztán csak elpattant. Meg kellett találnom aztán a valódi önmagamat, mindenféle jellemfejlődésen mentem át a válás után.

Bereczki Zoltán elmondása szerint úgy érezte, az újságok hasábjain olvasottak vagy a színpadon látott önmaga köszönőviszonyban sem volt valódi érzéseihez. 

Haragudtam Dórira, haragudtam magamra, haragudtam a világra, és át kellett mennem azon a jellemfejlődésen, amin egy ilyen dolog után épeszű ember átmegy. A mélységeken, a talajfogáson, mindenen. Most érzem magam leginkább magammal azonosnak… Ránézek egy sok évvel ezelőtti fotóra, és látom, hogy én vagyok rajta, de nem emlékszem, nem ismerem fel

 – mondta a színész, aki nemrégiben a Covidból való nehézkes felgyógyulásáról mesélt. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet