Béres Alexandra is jogi lépéseket tesz a Schobert Norbiékat gyalázó Facebook-csoport körül kialakult botrány miatt.

Ahogy mi is írtunk róla, egy férfi azzal vádolta meg Béres Alexandrát, hogy ő pénzeli a konkurenciáját, Schobert Norbit és Rubint Rékát évek óta rossz fénybe helyező A Nagy Norbiréka-biznisz nevű Facebook-csoportot.

Schoberték úgy döntöttek, pert indítanak, bárki is legyen a csoport üzemeltetője, és úgy tűnik, Béres is jogi útra tereli az ügyet, ő a vádat megfogalmazó Király Dávid Izmael ellen tesz jogi lépéseket, írja168.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozó hatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni, és megkeseríteni a mindennapjaimat

– nyilatkozta Béres Alexandra.

Az ügyet kirobbantó fiatalember talán már megbánta, hogy a nyilvánossághoz fordult, ugyanis elmondása szerint azóta folyamatos zaklatásokkal kellett szembenéznie. 

Nem tudok egy plázába elmenni, mert észreveszem, hogy levideóznak, beszólogatnak. A cégem adatait kiderítették, a csoportba betették az édesanyám lakcímét, nekem durva és halálos fenyegetéseket küldenek.

“A vállalkozásomat megpróbálják tönkretenni, a hivatalos Instagram oldalamat letiltatták, azt nagy nehezen vissza tudtam szerezni, de így is több szponzor megszakította velem a kapcsolatot, mert nem akarnak részt venni a balhéban. Pszichológushoz kellett mennem, mert úgy érzem, hogy félek kimenni már az utcára, szóval totális káosz jelenleg minden, de nem adom fel!” – nyilatkozta Király Dávid Izmael.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet