Alekosz az interneten keresztül randira hívta Béres Anettet, miután megtudta, hogy szingli, majd mivel nem kapott választ, felhívta telefonon, Anett azonban elküldte melegebb éghajlatra.

Fókusz riportjában szólaltatták meg Béres Anettet és Nagy Alekoszt egyaránt a kettejük lezajló viszályról, írja168. Anett elárulta, már korábbról is rossz tapasztalatai vannak egykori villatársáról.

Nekem ő már jó pár éve nem egy szimpatikus ember, mert két éve körülbelül két barátnőmet is zaklatta.

“Mind a kettő házas, ki van írva az adatlapjukra, hogy házasságban, családban élnek, de »találkozzunk, találkozzunk!«. »Mind a kettő külön-külön megírta neki, hogy ne haragudj, férjem van, nem szeretnék«. »Engem nem zavar, gyere oda!« Aki egy családba bele akar rondítani, az nekem nem egy szimpatikus ember emiatt.” Anettnek az sem tetszik, ahogy Alekosz volt szerelmeit becsmérli, és az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor késő este felhívta őt telefonon, pedig egyáltalán nincsenek is jóban.

Alekosz pedig azon lepődött meg, ahogy Anett csípőből leótvarékozta, hiszen véleménye szerint nem adott okot erre a megnevezésre. Később Alekosz a Reggeliben szerepelt, ahol azt állította, az ügynek még nincs vége, mindenesetre tapasztalatai szerint a nők 90%-a humortalan és fantáziátlan.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet