Béres Anett édesanyja szűkszavúan nyilatkozott.

Mint megírtuk, egy női magyar valóságshow-sztárnak egy szeánsz után veszett nyoma, akire később öntudatlan állapotban rátaláltak Siklóson. 

A megkerült nő hírét a rendőrség is megerősítette, a szeánsszal kapcsolatban pedig büntetőeljárás indult. A Velvet információi szerint két hazai sztár is részt vett a “tea szeánszon” július 10-én Siklóson.

Nemrég azonban kiderült, hogy többórás műtétet hajtottak végre az egykori Való Világ sztáron. Most a Bors információi szerint Béres Anettről lehet szó.

Kapcsolódó cikk

„Életveszélyes állapotban találták meg, hatórás műtétet hajtottak végre rajta. Úgy tudom, többen szervezték ezt a szeánszot, egy bizonyos főzetet, Ayahuascát ittak, ami hallucinációkat is okozhat. Egyfajta spirituális szeánszot szerettek volna, ám a dolgok kicsúsztak a kezeik közük és az egyikül hirtelen bepánikolt és berohant az erdőbe. Órákig nem találták, míg végül súlyos állapotban került elő, több csontja is eltört” – mondta egy informátor a Blikknek.

Béres Anett a Való Világ második szériájában tűnt fel sok-sok évvel ezelőtt. A pletykák szerint ő lehet az, aki részt vett a siklósi szeánszon. Most megszólalt a híresség édesanyja megszólalt a Borsnak az üggyel kapcsolatban. A lap kereste Béres Anettet is, de nem érték el, a telefonja pedig ki van kapcsolva.

A sztár édesanyja, Anikó nem cáfolta, hogy a lányáról van szó, de nem is számolt be részletesen arról, hogy mi történt: „Ez csak a családra tartozik az igazság és senki másra” – mondta Anikó a Borsnak, aki hozzátette, hogy nem érdekli, ki mit beszél csak szeretné, ha békén hagynák őket, mert van elég bajuk.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet