Béres Anett két hónappal ezelőtt vett részt egy teaszeánszon, ami tragikus véget ért. A celebet törött csontokkal, eszméletlenül találták meg, miután leesett egy magaslesről.

Béres AnettBalázsék vendégeként mesélt részletesen a rosszul elsült ayahuasca-teaszeánszról, amit a Blikk szemlézett.

Elmondása szerint véletlenül hallott a szeánszról, és mivel nehéz időszakon ment keresztül, egy kis utánaolvasás után úgy gondolta, a szeánsz talán választ adhat neki a fejében kavargó kérdésekre. A szertartáson hárman vettek rész: Anett, Sáfrány Emese és a szeánszot vezető, aki a főzetet is elkészítette. Ezutóbbi hozzá nem értése okozhatta azt, hogy Anettnél ilyen súlyos hallucinációk alakultak ki.

Én azt terveztem, hogy reggel 9-kor ugrok az autóba, és megyünk haza. Körülbelül este fél 10-kor elkezdett hatni a tea. Fú, borzalom amit átéltem tőle, bekerültem egy másik dimenzióba, és azt éreztem, hogy soha nem jövök ki.

“Aztán nem tudom hány óra lehetett, szerintem letelt az az 5-6, amit a hölgy ígért, hogy addig tart, és akkor feküdtünk le aludni. De én nem aludtam. Lefeküdtem, de küzdöttem, hogy én ebből kijöjjek, egy percet nem aludtam, és folyamatosan azt éreztem, hogy fel kell kelnem, mert ha nem kelek fel ebből a helyzetből, akkor bent ragadok az álomban, és egy élőhalott leszek. Életben leszek, de nem fogok tudni kijönni a tudatomból. Emlékszem, hogy felálltam, kapálóztam, kiabáltam, hogy ‘takarodjatok innen’. Benne volt a fejemben, hogy ha kapálózom, akkor kijövök ebből” – emlékezett vissza. Anettnek tévképzetei voltak, és emiatt szaladt el egyedül, amíg Sáfrány Emese egy pillanatra magára hagyta, hogy összeszedje a táskáikat.

Ő visszament érte, és én nem vártam meg. Azt éreztem, hogy én egy másodpercet sem tudok itt maradni, és elkezdtem szaladni. Először az úton, a kocsim irányába, és aztán mondtam: 'ezek engem mindjárt megtalálnak', és elindultam keresztbe, az erdőbe.

Itt órákon keresztül rohant és bolyongott, végül pedig rátalált egy magaslesre, felmászott rá, majd lezuhant. Valszínűleg elvesztette az eszméletét az esésnél, ugyanis nem úgy tűnt, mint aki védekezett volna, amikor földet ért.

A szertartást vezető ellen rendőrségi eljárást indítottak, mivel a hallucinogén szer illegális, a volt valóságshow-hős elmondása szerint se ellene, se Sáfrány Emese ellen nem emeltek vádat.

Béres Anett úgy érzi, ha nem is úgy, ahogy azt eredetileg gondolta, de megtalálta a választ a kérdéseire, és az eset óta megtanulta értékelni azt, amije van. A történtek hatására sikerült észrevennie, mennyien szeretik.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.