Béres Anett 18 évvel ezelőtt, a Való Világ 3. szériájában szerepelt. Volt villatársai is reagáltak a hírre, miszerint a sztár súlyosan megsérült egy teaszeánszon.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Béres Anett volt a hazai sztár, akit törött csontokkal, öntudatlan állapotban találtak meg a siklósi erdőben egy rosszul sikerült teaszeánsz után. 

Több volt villatársa is reagált a hírességről szóló hírekre. Köztük VV Milo is, aki a harmadik széria győztese volt. “Az elmúlt 18 évben összesen szerintem háromszor beszéltem Anettel, utoljára évekkel ezelőtt, most is csak az internetről tudom, hogy vele történt ez a szörnyűség” – idézte a 168.

Nem úgy ismertem őt, mint aki különböző szerekkel akarna élni. Valószínűleg csak kipróbálta, de remélem, nem fog többet ilyen butaságot csinálni.

Czifra Tamás, azaz VV Segal szintén megdöbbent a történteken. A volt villalakó hét évet töltött börtönben drogcsempészet miatt. 

A ValóVilág után ugye én évekig igazoltan voltam távol, de utána se beszéltem Anettel, sajnálom, ami vele történt, remélem, mihamarabb felépül! Nem ismerem, és nem is hallottam arról a szerről, amit fogyasztott, de remélem, tanulni fog a hibájából.

Szögeczki Ágnest, vagyis VV Ágica, aki szoros barátságot ápolt Anettel, a család kérésére nem nyilatkozott, de annyit elárult, hogy nagyon megviselte a hír. A sztár volt barátja, VV Tommyboy korábban azt nyilatkozta, hogy volt párja bármiben számíthat rá.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet