Berki Krisztián fényűző életmódja csak a látszat volt, valójában jelentős adósságokat hagyott maga után, amit özvegyének és apjának kell törlesztenie.

Berki Krisztián édesapja sikeresen megegyezett elhunyt fia hitelezőivel, és egyenlítette a tartozását abból a pénzből, amit a médiaszemélyiség a lakásán rejtegetett Berki Mazsitól, írjaBlikk.

Krisztiánnak volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda

– árulta el Berki édesanyja. “Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett” – tette hozzá, majd elmondta, egyetlen adósság maradt, az a hitel, amit Mazsival közösen vettek fel, ezt az özvegynek kell törlesztenie.

Amikor felvették a hitelt, Krisztián édesapja lett a kezes. A tragédia után azonban a volt férjem az ügyvédje segítségével elintézte, hogy kiírják a tartozásból, így ehhez már semmi köze. Most már Mazsin múlik, miként rendezi a tartozást

– jelentette ki.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet