Berki Krisztián ügyvédje elárulta az igazságot ügyfele anyagi helyzetéről, miután sokan arra gyanakodtak, hogy a celeb luxus élete csak színjáték volt.

Berki Krisztián azt mutatta, fényűző életet élt, de halála után felmerült, hogy a luxusautók és a márkás ruhák csupán a nyilvánosságnak szóltak.

Most a médiaszemélyiség ügyvédje, Szilágyi Roland tisztázta az RTL Klub Fókusz című műsorában, hogy pontosan milyen volt a celeb anyagi helyzete, írja168.

Elmondása szerint a híresség utolsó évei nagyon nehezek voltak magánéleti és egészségügyi gondjai miatt, de a pénzügyi helyzete nem volt annyira rossz, mint amilyenről a pletykák szólnak. A lakásfelújítós ügyéből még valóban milliókkal tartozik, amit özvegyének, Berki Mazsinak kell törlesztenie, de a többi adósságáról nem igazak a pletykák.

Ezek is rendezve lettek az elmúlt időszakban. Krisztiánnak nem az adósság volt a problémája, hanem hogy folyamatosan jöttek a rosszabbnál rosszabb események és kudarcok

– mondta az ügyvéd, hozzátéve, hogy a híresség jól élt, bár tényleg nem annyira, mint amennyire azt a külvilágnak mutatta.

Felépített magáról egyfajta nimbuszt, hogy ő egy vagány, vagyonos srác, aki mindent megtehet. Ebben persze volt jelentős túlzás, de zseniálisan megélt abból a világból, amit felépített maga köré

– állította.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet