Berki Krisztián ügyvédje elárulta az igazságot ügyfele anyagi helyzetéről, miután sokan arra gyanakodtak, hogy a celeb luxus élete csak színjáték volt.

Berki Krisztián azt mutatta, fényűző életet élt, de halála után felmerült, hogy a luxusautók és a márkás ruhák csupán a nyilvánosságnak szóltak.

Most a médiaszemélyiség ügyvédje, Szilágyi Roland tisztázta az RTL Klub Fókusz című műsorában, hogy pontosan milyen volt a celeb anyagi helyzete, írja168.

Elmondása szerint a híresség utolsó évei nagyon nehezek voltak magánéleti és egészségügyi gondjai miatt, de a pénzügyi helyzete nem volt annyira rossz, mint amilyenről a pletykák szólnak. A lakásfelújítós ügyéből még valóban milliókkal tartozik, amit özvegyének, Berki Mazsinak kell törlesztenie, de a többi adósságáról nem igazak a pletykák.

Ezek is rendezve lettek az elmúlt időszakban. Krisztiánnak nem az adósság volt a problémája, hanem hogy folyamatosan jöttek a rosszabbnál rosszabb események és kudarcok

– mondta az ügyvéd, hozzátéve, hogy a híresség jól élt, bár tényleg nem annyira, mint amennyire azt a külvilágnak mutatta.

Felépített magáról egyfajta nimbuszt, hogy ő egy vagány, vagyonos srác, aki mindent megtehet. Ebben persze volt jelentős túlzás, de zseniálisan megélt abból a világból, amit felépített maga köré

– állította.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.