Egy ismerős szerint csak látszat volt Berki Krisztián fényűző élete, és lányai valójában adósságot örökölnek tőle.

Berki Krisztián lakásához rendőrök érkeztek május 6-án reggel, majd rövidesen bejelentették, hogy a médiaszemélyiség elhunyt. Az idegenkezűséget kizárták, de a helyszínen talált kábítószergyanús anyagok miatt eljárást indítottak. 

A hírességről azt pletykálják, hogy vagyon helyett adósságot hagyott maga után, írjaBors

Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye

– mesélte egy ismerőse. “Bármit vett, bárhova utazott, sokkal kevesebbet vagy egyáltalán nem is fizetett érte, ellentétben azzal, amennyibe egy átlagembernek ez került volna. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem.”

A médiaszemélyiség nevéhez kötődő vállalkozásokat már felszámolták, és évekig szerepelt a NAV adóslistáján, amely azokat a magánszemélyeket listázza, akiknek legalább 180 napja minimum tízmillió forintos tartozása van. A listáról tavaly került le, de ez csak annyit is jelenthet, hogy tízmillió alá csökkent az adóssága.

Úgy tudom, bőven volt tartozása, egyik-másikról nyilvánosan is tudni, hiszen a bíróság nemrég döntött, hogy ki kell fizetnie az elmaradt gyerektartást, amely közel másfél millió forint

– mondta az ismerős, hozzátéve, hogy a büntetőfékezéses ügyben is közel hétszázezer forint pénzbírságot kapott. “Krisztián valahogy mindig megtalálta a megoldást, hogy ellavírozzon ezek között.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet