Berki Mazsi azonosította a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy Berki Krisztián dílere volt.

Berki Krisztián lakásához rendőrök érkeztek május 6-án reggel, majd rövidesen bejelentették, hogy a médiaszemélyiség elhunyt. Az idegenkezűséget kizárták, de a helyszínen talált kábítószergyanús anyagok miatt eljárást indítottak.

A híresség halálának oka még mindig nem tisztázott, de a rendőrség Berki halálának napján előállított egy férfit, akit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak. A férfi azonosításáról új részletek derültek ki, írjaBors

A gyanúsított, K. István ügyvédje szerint Berki Mazsi emlékezett rá, hogy férje valamilyen módon kapcsolatban állt a férfivel. Egy fényképtablóból választotta ki. K. István évekkel ezelőtt ismerte meg Berkit egy edzőteremben.

A férfi a bírónak elismerte, hogy fogyasztott kábítószert, de tagadta, hogy valaha kereskedett volna. Azt is hangsúlyozta, hogy csak néhány gramm volt nála, amikor a rendőrök elkapták. A gyanúsítottat szabadon engedték, mivel a bíróság csak a birtoklást látta megalapozottnak, ám az ügyészség fellebbezett, így az erről szóló döntés még nem végleges. Korábban is volt már büntetve kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet