Berki Mazsié lesz a végső szó.

A 41 évesen elhunyt Berki Krisztián boncolása már megtörtént, ám a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell így a család még mindig nem tudja pontosan, mi történt az egykori focistával.

A Blikk információi szerint az elhunyt sztár édesanyja szeretné, ha a fiát Tatabányán helyeznék végső nyugalomra, de természetesen elfogadja a felesége döntését ezzel kapcsolatban. 

A lap információi szerint a celeb felesége, Berki Mazsi azt tervezi, hogy Esztergomban tartanak misét elhunyt férje lelki üdvéért.

„Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat” – nyilatkozta a Blikknek Berki Krisztián édesanyja, Mayer Júlia.

A lap kereste Berki Mazsit is, de nem érték el. Információik szerint a gyászoló feleség hazautazott a családjához Kecskemétre.
Egy neve elhallgatását kérő ismerős pedig elárulta, hogy a családján kívül senki mással nem áll szóba jelenleg.
Közben a rendőrség továbbra is nyomoz Berki Krisztián halálának az ügyében.

A TV2 csütörtök esti riportjából kiderült, hogy a bíróság végül nem adott helyt az ügyészség kérésének. K. Istvánt meghallgatták, aki azt vallotta, hogy ismerte ugyan Berki Krisztiánt, de nem adott el neki kábítószert. 

A Tények című műsor riportja szerint ezek után szabadlábra bocsátották a férfit, de azzal, hogy nyomkövetőt kell viselnie, hogy a hatóságok elől ne tudjon elrejtőzni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet