A Berki Krisztiánt gyászolók megállás nélkül érkeztek a Farkasréti temetőbe, ahol fehér öltözékeikkel egészen egyedi hangulatot adnak a tragikus eseménynek.

Május 26-án, pénteken kísérték utolsó útjára a tragikus körülmények között közel három hete elhunyt Berki Krisztiánt

Az egész ország által ismert celeb özvegye, Berki Mazsi korábban azt kérte a gyászolóktól, hogy fehér ruhában érkezzenek a szertartásra, ez ugyanis annak idején még kifejezetten Krisztián kívánsága volt.

A televíziós személyiséget a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra, ahová megállás nélkül érkeztek a megemlékezni vágyók, akik fehér öltözékeiknek köszönhetően egészen egyedi hangulatot adtak a sajnálatos eseménynek.

A 14:30-kor kezdődő szertartáson a számtalan jelenlévő sztár mellett Kökény Attila is tiszteletét teszi, aki a Nincs semmi másom és az Örökre szóló szerelem című dalok előadásával búcsúztatja majd az elhunytat.

“Ez volt Krisztián két kedvence. Még mindig nem fogom fel, hogy elment, először azt hittem, viccel, ez olyan Krisztiános lett volna. Decemberben találkoztunk utoljára, akkor boldog volt, minden rendben volt körülötte. Sosem szoktam temetésen énekelni, de most Krisztián kedvéért kivételt tettem” – mondta megtörten a Blikknek a Farkasréti temetőben állva az énekes.

Berki Mazsi és Hódi Pamela egymás oldalán, sétálva indultak el a ravatalozó felé. Hódi mellett Berki Krisztiánnal közös kislánya, Nati is feltűnt, aki egy plüss kiskutyát szorongatva állt a gyászolók között.

Mazsit és Pamelát követően 13:45 körül Krisztián édesanyja, Majer Júlia Zsófia is megérkezett.

A Blikk beszámolója szerint a szertartás megkezdése előtt egy szívszorító jelenet játszódott le, Nati édesapja urnája mellé helyezte plüsskutyusát. A gyönyörű gesztust követően énekelni kezdett Kökény Attila, aminek hatására Krisztián anyukája vígasztalhatatlanul zokogni kezdett.

Kökény énekét követően Mazsi állt a jelenlévők elé és Kun Magdolna Béke volna jó című versét kezdte szavalni.

Kapcsolódó cikk

“Ezzel a verssel kezdem, mert ez volt a szerelmem kedvence” – mondta. “Megrendülten állok, mert nem tudtam hogy ilyen hamar mész el. Tudom, hogy itt vagy és talán azt is látod, mennyire arcul csapott minket a halálod. Mindent köszönök, a mosolyod, a szereteted és Natit is. Hiányozni fogsz a gyerekeknek! Ez lesz a legnehezebb: pótolni a szuperhős apát. Megígérem, hogy a gyerekek jó testvérekkent nőnek majd fel” – magyarázta el-elcsukló hangon a gyászoló özvegy.

“Hálás vagyok neked, érted, és Emmáert, amíg csak élek, szeretlek!” – zárta sorait.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet