Berki Mazsi elárulta, mi a véleménye arról, hogy Bárdosi Sándor öklendezést imitált a Dancing with the Stars-ban, miután rájött, Mazsi jutott tovább helyette.

Dancing with the Stars múlt heti adásában Berki Mazsiék és Bárdosi Sándorék lettek a két leggyengébb páros, és végül utóbbinak kellett elhagynia a műsort. Bárdosi és Berki megölelték egymást, mikor kihirdették az eredményt, majd ezután Bárdosi elfordult, és öklendezést imitált a kamerának. 

Bárdosi később sem vonta vissza gesztusát, és vállalta, hogy felfordul a gyomra Berkiéktől, de Mazsi ezidáig nem reagált. Most a Tények Pluszban fejtette ki, mit gondol a történtekről, amit a 168 szemlézett.

Sportolóként azt gondolom, méltósággal kell ilyen esetben lelépni a tatamiról, a színpadról, bármiről is legyen szó. [...] Azzal, hogy kinek mi a véleménye, semmi probléma nincs, csak akkor nem mosolygok az arcába, aztán köpöm hátba a másikat.

“Én egy egyenes ember vagyok, tehát ha valakivel problémám van, azt megmondom. Számomra csak az volt a furcsa, hogy amikor fölérkeztünk Ramihoz, akkor még nem volt problémája. Majd amikor a kiesésnél szembekerültünk, akkor hirtelen problémája lett. Szerintem méltósággal kell viselni a vereséget is” – magyarázta az özvegy.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet