Berki Mazsi Berki Krisztián halála óta három cégben szerzett tulajdonrészt.

Berki Mazsi akkor kezdett el az üzleti élettel foglalkozni, amikor Berki Krisztián párja lett, a celeb haláláig öt vállalkozásban szerzett érdekeltséget, melyeket azóta is üzemeltet.

Azóta az özvegy nagyobb tempóra kapcsolt, az elmúlt évben további hárommal bővítette a cégbirodalmát, írjaBlikk.

Az új vállalkozások közül az első a M&O Business Enterprises Kft., melyet tavaly júniusban hoztak létre Krisztián korábbi üzlettársával, Nagy Olivérrel. Többek között gyerek- és babaholmikat forgalmaznak egy webshopon, mely még nem indult el, de az értesülések szerint hamarosan megnyitják a kapukat. Ehhez kapcsolódik az idén indított Flora Baby Hungary Kft., mely textiláruk előállításával foglalkozik, köztük ruhák, lábbelik, szőnyeg és takarók készítésével, és az említett M&O Business Enterprises Kft. birtokolja.

Mazsi emellett augusztusban indította el reklámügynökségét, az Emmazsi Media Kft.-t, ezen cég alatt intézi influenszer munkáit és a nemrég megrendezett baba-mama táborát is.

Mazsi szeretne minél biztosabb anyagi jólétet teremteni a kislánya számára. Krisztián mellett voltak anyagi gondjai, és ezt nem akarja újra átélni. Rengeteget dolgozik azért, hogy ne legyenek pénzügyi problémáik a jövőben

– magyarázta Mazsi egy ismerőse. “Emmát is azért íratta bölcsibe, hogy dolgozni tudjon. Ha éppen nem nyaral, folyamatosan meetingjei vannak a jelenlegi és új üzleti partnereivel. A tévés és influenszer megkeresések mellett ugyanis szeretne állandó, biztos jövedelmet, ezért indít újabb és újabb vállalkozásokat, amelyekben a párja is sokat segít neki. A jövőben is szeretné bővíteni a birodalmát” – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet