Berki Mazsi és Berki Krisztián idén először ünnepelhették volna közös gyermekükkel az apák napját.

Berki Mazsi Instagram-bejegyzésben emlékezett meg elhunyt férjéről, Berki Krisztiánról apák napja alkalmából, írjaSzeretlek Magyarország.

“Az előző években ezen a napon ünnepeltünk, izgatottak voltunk és próbáltuk titokban tartani a meglepetést amivel Szerelemnek készültünk.”

Sikerült mosolyt csalni az arcára és könnyeket a szemébe... tavaly, tavalyelőtt és az előtt is. Ma ez a nap más... a mosolyt az égtől kapjuk, a könnyek pedig az én szememben vannak. Hiányzol nekünk APA!

– írta a bejegyzésben, amiben egy videót is megosztott, amin Berki közös babájukkal, Emmával látható. 

Az özvegy ezután a bábája soraival folytatta. “Drága Édesapák, Apukák, Nagyapák, Nagypapák! Fontosak vagytok! Fontos, a létetek, mert nélkületek nehéz az élet. Csak Ti tudtok hercegnőket nevelni, mellettetek lehetünk kiralynők! Csak Ti tudtok biztonságot adni, csak Ti tudtok mindannyiunkat megvédeni, a rendet a világban megőrizni. A mesék, amiket elmondtok, senki úgy nem tudja a sötét éjszaka előtt a lelkünkbe beleírni.”

“Csak Veletek lehet a sárkányokat legyőzni, az égig érő fára felmászni, csak veletek lehet a világot vágtató unikornisokon bejárni és a gonosz boszorkányt elvarázsolni. Veletek tudjuk megtanulni, hogy értékesek vagyunk és Ti vagytok, akik a fiainknak, a férjeinknek a mértéket és az erőt átadhatjátok. Szeretünk Benneteket! És csak közösen, együtt változtathatjuk meg a világot! Boldog Apák napját Nektek! Nem csak ma! De az év minden napján”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet