Berki Mazsit Berki Krisztián feleségeként ismerte meg a közönség, de elmondása szerint szeretne kilépni az elhunyt férje árnyékából.

Berki MazsiPalikék világa by Manna műsorában mesélt magáról, férje haláláról és terveiről, amit a 168 szemlézett.

Én nagyon sokszor mondtam neki, hogy merje megmutatni a gyenge énjét. A valódi ember részét, aki kedves, aki együttérző

– mondta férjéről. Palik László megkérdezte tőle, tudta-e, hogy baj lesz, amire azt felelte, „hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. A Krisztián egy olyan ember az életemben, akinek éreztem a lelkét. Amikor először találkoztunk, egy pénteki nap volt, én ott tudtam, hogy együtt leszünk”.

Ez egy olyan rémálom, ami örökké tart... Mindenről ő jut eszembe. Annyira érzem őt (...) 30 éves vagyok, van egy kislányom és igen özvegy vagyok. Tudom, hogy még fiatal vagyok és tudom, hogy bármit hozhat az élet, de ezt senkinek kívánom, még ha lennének ellenségeim, ő nekik sem

– mesélte a gyászáról, majd azt is hozzátette, hogy a történtek miatt nem tudta rendesen megélni az anyaságot sem.

Azt is elárulta, hogy Hódi Pamelával sokkal jobb a viszonya, mint korábban, és kifejezetten örül Pamela lányának, mert így a kis Emmának van egy testvére, aki el tudja majd mesélni neki, milyen volt az apjuk velük.

Berki Krisztián halálának okáról is szó esett, Mazsi azt mondta, még nem egyeztettek arról Pamelával, hogy megosszák-e azt a nyilvánossággal, de úgy érzi, még egyikőjük sem áll erre készen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet