Berki Mazsi többször elsírta magát a videóban, amiben azt akarta elmondani követőinek, hogy hogy van most.

Berki Mazsi két és fél hónapos kislányával egy táborba utazik külföldre, és az utazás előtti készülődésről készített felvételeket a YouTube-videójához, amiben elárulta, hogy viseli férje elvesztését, írja168.

“Úgy érzem, hogy azért kell, hogy ezeket a felvételeket megcsináljam, hogy könnyebb legyen. És hogy idővel túl tudjak lépni, és mikor legközelebb a bőröndöt fogom pakolni, akkor ne arra gondoljak, hogy egyébként most hárman vagy négyen mentünk volna.”

Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg, és nagyon hullámzom. Sokszor tudok mosolyogni, és a kislányom előtt próbálok nagyon-nagyon erős lenni, mivel neki egy magabiztos, boldog anyára van szüksége.

“Ettől az utazástól, ahova most elrepülünk, azt várom, hogy egy kicsit megerősödöm lelkileg annyira, hogy nem kell majd mindennap sírnom, és kicsit tudok majd a jövőbe tekinteni, és nem mindennap rágódom valamin, ami a múltban történt. Nem teszem föl a miérteket és nem hibáztatom magamat annak ellenére, hogy tudom, hogy mennyi mindent megtettem.”

Azon kevés ember közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni azt az embert, akit annyian utáltak. És nagyon-nagyon sokat köszönhetek neki, rengeteg mindent

– vallotta be Berki Krisztián özvegye.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet