Berki Mazsi négy hónappal férje halála után kerül a képernyőre, a Dancing with the Stars műsorban.

Berki Mazsi a Hot! magazinnak adott interjúban mesélte el, hogy viseli a gyászt, és milyen a Dancing with the Stars-ra való készülés, amit a Bors szemlézett.

Vannak napok, amikor könnyebb, és van, hogy szétszakad a szívem. Ez egy nehéz folyamat. Ahhoz, hogy helyt tudjak állni ebben a műsorban, nagyon össze kell szednem magam

– magyarázta, hozzátéve, hogy “eddig is rendszerorientált voltam, de most még rendszerezettebbnek kell lennem. Minden percem ki van számolva, de nem bánom, mert alapvetően szorgalmas ember vagyok. A jövő most nem számít. A jelenre figyelek, és hiszem, hogy ha ezt jól teszem, akkor az jót hoz a jövőben”.

Az özvegy a tragédia után Balira utazott, amiért sok támadást kapott, de úgy érzi, sokat segített neki a gyógyulásban. Emellett egy gyászterapeuta segítségét is kérte a feldolgozási folyamathoz. Elmondása szerint többen állnak mellette, mint azt eredetileg gondolta volna, családja, barátai, pótanyja, Feller Adrienne és Nagy Anna jógaoktató támogatására mindig számíthat. A mindennapokban pedig Emma és most már a tánc tölti fel.

Sokszor eszembe jut Krisztián, de nem csak a tánc okán. Ha a kislányunkra nézek, akkor magunkat látom benne. Szeretettel gondolok Krisztiánra. Voltak vitáink, de ez már nem számít.

“Az idő mindent átalakít: a nehézség elhalványul, a jó felerősödik. A mosolyom mögött sokszor fájdalom lapul, de már vannak pillanatok, amik könnyebbek. Nagy lélekutazás ez nekem. Sok aspektusát élem meg most a létezésemnek. Egy nőnek annyi mindent kell kibírnia és annyi helyzetben kell helytállnia… Nehéz a veszteséggel szembenézni, és a legnehezebb az élet hirtelensége. És mit tudsz tenni? Folytatni. Legkevésbé összeroppanni. Na de ehhez lélekjelenlét kell, hogy ne azon tűnődj, aminek vége, hanem arra gondolj és azt cselekedd meg, amiben és ahol éppen vagy.”

“Belevágtam ebbe a táncba, és nem is tudtam, hogy ilyen jó lesz ez nekem. Érzem, ahogy minden mozdulattal egyre könnyebb leszek, ahogy rétegről rétegre oldódik ki belőlem az a rengeteg feszültség, ami nemcsak a lelkemet zárta be, de a testemet is megkötötte. Hogy is mondták a régiek? „Ha változik a világ, egy pillanatra megállunk, nagy levegőt veszünk, újra megkeressük az útirányt, és haladunk tovább.” Azért veszteség nem csak engem ért, és az élet másnál is megy tovább. Mert a nap felkel, és a változás az élet része” – mondta Mazsi.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet