Berki Mazsi legújabb bejegyzésében reagált a róla íródott, hazugságon alapult cikkekre, és megkérte a sajtót, hogy ne bántsa őt és gyermekét.

Berki Mazsi úgy döntött, még egy ideig Balin marad, hogy tovább koncentrálhasson a saját lelki gyógyulására. Arra kérte az újságírókat, hogy ne nehezítsék meg neki azzal, hogy hazugságokat terjesztenek róla, írja168.

Elfogadom, hogy az én személyem nem érinti meg a sajtó humánus (csak bízom benne, hogy ez még létezik) oldalát, de van egy nyolc hónapos kislányom, aki teljes mértékben még velem együtt lélegzik és számára fontos az én jóllétem.

“Mert, ha nekem rossz, az őt is megviseli. Bőven elég a magunk terhe, kérem, hogy ne bántsanak már tovább minket. Legyen kegyelet Önökben. Ha pedig tovább folytatják, akkor azon felül, hogy növelik az olvasottságot (nagyon szomorú!), az embereket abban erősítik meg, hogy ez így rendben van. Pedig egyáltalán nincs rendben.”

Végezetül, nem „őrültem meg”, ahogy egy újságíró írta rólam a minap, majd gyorsan több újság is lehozta. Próbálok gyógyulni. Amit Önök temetőnek néztek, az a Lempuyang Templom, a Mennyek kapuja volt.

“Ez egy szent hely Balin, ahova a csoport elzarándokolt, csak közben lement a nap és mivel a nevezett hely magas fekvésű, ezért a leszálló pára misztikus érzetet kölcsönzött. De ez nem ritka errefelé. Nem mondom, hogy jól vagyok, de törekszem. Minden nap egy lépés előre. A gyerekemnek erős és békés anyára van szüksége” – írta az özvegy.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet