Berki Mazsi néhai férje egykori barátjával, Nagy Olivérrel indította el azt a vállalkozást, amelyet eredetileg a két barát akart megvalósítani.

Nagy Olivér együtt dolgozott és jó barátságot is ápolt Berki Krisztiánnal. Elmondása szerint szerettek volna együtt indítani egy gyerekruhákat és –holmikat kínáló webshopot, de közbeszólt a tragédia, írja a 168.

Amikor meghallottam a hírt, nem is akartam elhinni, pedig több közös ismerősünk is megerősítette. Aztán felhívott a felesége, Mazsi, és akkor tudatosult bennem, hogy elveszítettem a barátomat...

“Letaglózott a halála, de rögtön arra gondoltam, hogy kötelességem segíteni a feleségét és a kislányát” – emlékezett vissza az üzletember.

Miután Krisztián elhunyt, Nagy Olivér úgy döntött, az özveggyel valósítja meg a projektet. A vállalkozás induló költségeit Nagy állta, és a kínálatot hamarosan bővítik Mazsi saját tervezésű babaruháival és játékaival.

Mazsival az évek során jó viszonyt alakítottunk ki, és ez a közös munkában is hasznos. Úgy fogalmaznék, hogy ketten visszük tovább Krisztián örökségét, az üzletet, amit ketten álmodtunk meg

– mesélte Nagy Olivér.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet