Bernie Sanders elnökjelölt Martin Scorsese és Lars Von Trier filmjeit nézve pihen.

A sztárok Sanders-t támogatják

Számos híresség sorakozott fel Bernie Sanders elnökjelölt mögött, többek között Emily Ratajkowski modell, és a Jóbarátok sztárjai, Courtney Cox és Jennifer Aniston is méltatták. Úgy tűnik a szimpátia kölcsönös, hiszen Sanders hollywoodi filmek segítségével lazít.

Bernie Sanders Wall Street Farkasa
Bernie Sanders Kampányol / Fotó: Foxnews

A demokrata elnökjelölt évtizedek óta folytatja harcát, hogy helyreállítsa a megroppant demokráciát Amerikában. Felmerülhet a kérdés: miképpen piheni ki a fáradalmait Bernie Sanders? A The New York Times-ban megjelent portré szerint, a Vermont-i szenátor régi bokszmeccseket néz, és olyan filmeken töltődik fel, mint Martin Scorese A Wall Street farkasa vagy Lars Von Trier Melankólia című filmdrámái, írja a Dazed.

Küzd a pénzügyi kizsákmányolók ellen

Sanders rengeteget kampányolt a Wall Street kapzsisága és kizsákmányoló tevékenysége ellen, és lazításként a Wall Street kapzsiságáról és kizsákmányolásáról szóló filmet néz. Számtalanszor beszélt a klímaváltozással kapcsolatban is, és pihenésként a bolygó pusztulásáról szóló disztópikus Melankólián inspirálódik.

Billie Eilish mindent megtesz, hogy több fiatal menjen el szavazni

Az énekesnő egy pártfüggetlen szervezettel együttműködve szeretné elérni, hogy a koncertjein regisztrálhassanak a szavazók a választásra. Nem titok, hogy mind az USA-ban és az Egyesült Királyságban történelmi mélyponton van a fiatalok szavazókedve. Ezért Billie Eilish úgy döntött, biztatja rajongóit, hogy szavazzanak, írja a .

Az elnökjelölt Scorsese és Von Trier alkotásaival próbálja motiválni magát, hogy erőt gyűjtsön ahhoz, hogy képletesen értve kiüthesse politikai ellenfeleit a ringből.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet