Valószínűleg mindenki eljátszott már egy drámai felmondás gondolatával, aki olyan helyen dolgozott, ahol nem bántak jól vele. Beth McGrath megélte minden kereskedelmi dolgozó álmát, és a hangosbemondón keresztül nyújtotta be felmondását.

Beth McGrath lerántotta a leplet a cég gonoszságairól

A Mirror írta meg Beth McGrath esetét, aki öt éve dolgozott a Walmartban, mire elege lett. Úgy döntött, mielőtt kilép, felvilágosítja a vásárlókat, hogyan is kezelik az alkalmazottakat a cégnél.

A megosztott videóban Beth remegő kézzel emeli fel a hangosbemondó telefonját, majd azzal kezdi mondadóját, hogy minden ott dolgozó alulfizetett és túldolgoztatott. Elmondása alapján a cég különösen rosszul bánik az idősebb dolgozókkal, és reméli, a felettesek nem beszélnek úgy a családtagjaikkal, mint a dolgozókkal.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

A közvetlen felettesét szexuális zaklatással gyanúsította. Azt is hozzátette, ha segítségért fordultak valakihez, csak arra emlékeztették őket, hogy lecserélhetők. A hozzászólók elárasztották biztató szavakkal a videó kommentszekcióját, jelezve, hogy sokukkal történt hasonló, és értékelik Beth bátorságát.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet