Követem Közélet Beyoncé is igazságot követel George Floydnak

Beyoncé is igazságot követel George Floydnak

Promóció

Beyoncé arra kéri rajongóit, hogy csatlakozzanak ahhoz a petícióhoz, amely igazságot követel George Floyd számára.

Beyoncé szerint ez így nem mehet tovább

Promóció
- Advertisement -

Több híresség is kiállt George Floyd ügyében történő igazságtétel mellett, feketék fehérek egyaránt. Kim Kardashian és Taylor Swift mellett Billie Eilish is kardoskodott az igazság mellett. Az eset kapcsán országos tüntetések alakultak ki, amelyben egy újságírót is letartóztattak.

Beyoncé / Fotó: Kevin Mazur

Pénteki Instagram-bejegyzésében Beyoncé elítélte az Amerika szerte tapasztalható rasszizmust és ellenállásra szólította fel rajongóit. Felhívta a követői figyelmét néhány olyan weboldalra, ahol a tiltakozásként petíciókat írhatnak alá, írja a Variety.

Igazságot kell szolgáltatnunk George Floyd számára. Mindannyian szemtanúi voltunk a halálának fényes nappal. Mindannyiunkat megtört az eset és fel vagyunk háborodva. Nem fogadhatjuk el ez a fájdalmat

– fejtette ki Beyoncé.

Az énekesnő kijelentette, hogy minden ember egy családba tartozik bőrszíntől függetlenül, ezért kötelességünk kiállni egymás mellett az igazságtalanság órájában.

A túlkapás miatt a rendőrt már letartóztatták

George Floyd meggyilkolásával vádolt rendőrt letartoztatták, de Beyoncé szerint ennél többre van szükség. Gyakran előfordult, hogy hasonló gyilkosságok esetében nem történt meg az igazságszolgáltatás. Ezért is bátorítja rajongóit Beyoncé, hogy írják alá a petíciót, amely Floyd számára igazságot követel.

Fotók: Az Egyesült Államok-beli antirasszista tüntetések második napja

Bár a polgármesterek kijárási tilalmat rendeltek el, és sokak felháborodására Trump a Nemzeti Gárda bevetésével és gumilövedékekkel fenyegetőzik, a tüntetések nem látszanak csitulni. George Floyd halála miatt, valamint a fekete bőrű lakosság ellen fellépő rendőri brutalitás és a fehér felsőbbrendűséggel átitatott társadalmi berendezkedések ellen tüntetések sorozata kezd kibontakozni az Egyesült-Államokban.

Remélhetőleg az igazság érvényesítését petíciókkal sikerül majd elérni és nem pedig értelmetlen és erőszakos utcai zavargásokkal, amelyet szintén csak erőszakkal lehet megfékezni.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3