Beyoncé gyermeke, Blue Ivy nyolc évesen nyerte el az első BET-díját

Blue Ivy csupán nyolc esztendős, de máris elnyerte első BET-díját a Brown Skin Girl dallal.

Beyoncé nagyon büszke kislányára

Blue Ivy Carter úgy tűnik, örökölte édesanyja, Beyoncé zenei tehetségét, hiszen már nyolc évesen elnyerte a rangos BET-díjat, amit csak fekete előadóművészek kaphatnak meg, írja a Cosmopolitan.

blue ivy
Blue Ivy / Fotó: ALLEN BEREZOVSKY

Beyoncé és Jay-Z legidősebb gyermeke a Brown Skin Girl című számnak köszönhetően került a győztesek közé. A dal a The Lion King: The Gift albumról való, amin többek között Beyoncé, Wizkid, és SAINt JHN is közreműködtek.

Erős volt a verseny a jelöltek között

A BET-díj jelöltjei között szerepelt még Alicia Keys Underdog című szerzeménye, Ciara, Lupita Nyong’o, Ester Dean, City Girls, és La La közös dala a Melanin, és Layton Greene I Choose-ja. De jelölték a Lizzo és Missy Elliott közös dalát a Tempo-t, valamint a Rapsody és PJ Morton közös előadásában készült Afenit is.

BROWN SKIN GIRL

Provided to YouTube by Parkwood Entertainment/Columbia BROWN SKIN GIRL · Blue Ivy · SAINt JHN · Beyoncé · WizKid The Lion King: The Gift ℗ 2019 Parkwood Ente…

A kis Blue Ivy közreműködik anyja új, Black is King című vizuális albumán is, amely Az oroszlánkirály zenei anyagára épülő, a világ számára a fekete életérzést közvetítő zenei anyag lesz. A dalok előadói között vendégszerepel még Childish Gambino, Kendrick Lamar, Pharrell, és Jay-Z is. Az album július 31-én jelenik meg a Disney+ streaming platformon.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból