Eszem + Iszom GasztroArt Szeretnél életed végéig ingyen jegyeket Beyonce és Jay-Z koncertjeire?...

Szeretnél életed végéig ingyen jegyeket Beyonce és Jay-Z koncertjeire? Akkor itt az ideje, hogy vegán legyél!

Promóció

A globális felmelegedés már eddig is épp elég problémát okozott. A két popsztár pedig úgy gondolta, eljött az idő, hogy ők is tegyenek valamit a folyamatok mérsékléséért. És mi lenne jobb, mint az ingyen koncertjegy, cserébe a húsmentes életért?

Promóció
- Advertisement -

A The Greenprint Projcet révén, a rajongóknak lehetőségük van jegyeket nyerni, hogy mindkét sztárt láthassák fellépéseiken. Életük végéig. Az egyetlen feltétel, hogy vegán diétára kell átállni. Ezért azok a személyek, akik már eleve növényi alapanyagokon élnek, előnnyel indulnak.

Ők már tettek egy lépést a globális felmelegedés ellen / Fotó: Variety

A verseny szorosan kapcsolódik Marco Borge The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World című könyvéhez. Természetesen Beyonce és Jay-Z nem találomra bökött rá egy könyvre, ők írták a bevezetőjét a szóban forgó műnek. Mellesleg, évek óta ők is követik a vegán életformát.

Nyilvántartásba vettek egy európai polgári kezdeményezést a vegetáriánus és vegán élelmiszercímkék bevezetéséről

“A vegetáriánusok és vegánok Európa-szerte küzdenek a megfelelő élelmiszerek azonosításával. Nagy gonddal kell tanulmányoznunk a termékek összetevőinek listáját, hogy megfelelőek-e, sok esetben ráadásul félreérthető, hogy egy összetevő növényi vagy állati eredetű-e” – írták a kezdeményezők, arra szólítva fel az Európai Bizottságot, hogy tegyen javaslatot a nem vegetáriánus, vegetáriánus és vegán címkék kötelező alkalmazására.

A lényeg, hogy csak és kizárólag vegán hozzávalókból készült ételeket lehet ennie annak, aki nyerni szeretne. Tehát a rántott hús és a szalonna is tiltólistára kerül. Felmerül a kérdés, hogyan fogják ellenőrizni a diétát. Bár ki akarna hazudni olyan híres sztároknak, mint Beyonce és Jay-Z? A jegyek egyébként 30 évre szólnak, az „életünk végéig” kifejezést nem szabad szó szerint venni. Sajnos arról sem esett szó, hogy a jegyek esetleg átruházhatók-e? Hiszen, mi van akkor, ha valaki megunja a sztárházaspár zenéjét?

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3