Megan Thee Stallion Savage című számát Beyoncé segítségével dolgozta át, hogy a remix által segíthessen a koronavírus-járvány károsultjainak.

Szülővárosának lakóin szeretne segíteni a sztár

A koronavírus-járvány sok ember számára okoz anyagi nehézséget, ezért a sztárok igyekeznek segíteni a bajbajutottaknak. Cardi B egy dalt írt a koronavírusról, amelynek a bevételeit jótékony célra fordítja. Újabb két énekesnő döntött úgy, hogy közös daluk bevételével segítenek.

Beyonce Meghan Thee Stallion
Beyoncé És Megan Thee Stallion /Fotó: Essence

Beyoncé összefogott Megan Thee Stallion énekesnővel, hogy a Savage című dalhoz készítsenek közös remixet, írja a Dazed.

Megan Thee Stallion – Savage Remix (feat. Beyoncé) [Official Audio]

The official audio for Megan Thee Stallion’s “Savage Remix” featuring Beyoncé – Out Now! With all artists’ proceeds benefitting Bread Of Life Houston’s COVID…

A zenész a Suga albumon szereplő szám új verziójából származó összes bevételt a szülővárosában, Hustonban élő koronavírus-károsultak megsegítésére fordítja. A számnak viszont más pozitív hatása is van.

A látogatottságot is emelte a remix megjelenése

Az OnlyFans platformon megjelenő Savage-remix a látogatottságot is növelte, hiszen miután Megan Thee Stallion megosztotta a dalt, 15%-kal emelkedett a weboldal forgalma egy nap alatt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Beyoncé Savage-remix meglepetése nagyon izgalmas volt számunkra[/perfectpullquote]

– árulta el az OnlyFans vezérigazgatója.

Megveheted Megan Thee Stallion legmenőbb ruháit egy alkalmazással

Megveheted Megan Thee Stallion legmenőbb ruháit egy alkalmazással Instagram-oldaladdal is elérhető Egyre népszerűbb a Depop elnevezésű alkalmazás a fiatalok körében. A londoni székhelyű cég, egy olyan divatapplikációt hozott létre, aminek segítségével a legviccesebb és legbizarrabb ruhaneműket lehet árulni és megvásárolni. Az alkalmazás dinamikusan bővíti saját közösségét, és már egy Instagram-fiókkal hozzáférhetővé válik az őrült divat-app.

Nemcsak Beyoncé és Megan Thee Stallion új remixe hozott nagyobb látogatottságot az OnlyFans számára, hiszen a szexmunkások is indítottak egy kampányt a platformon az egészségügyi dolgozók javára.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet